• vila-tara-lux-kaludjerske-bare-tara-11
  • tara-lux-kaludjerske-bare-1
  • tara-lux-kaludjerske-bare-2
  • tara-lux-kaludjerske-bare-3
  • vila-tara-lux-kaludjerske-bare-tara-1
  • vila-tara-lux-kaludjerske-bare-tara-2
  • vila-tara-lux-kaludjerske-bare-tara-3
  • vila-tara-lux-kaludjerske-bare-tara-4
  • vila-tara-lux-kaludjerske-bare-tara-6
  • vila-tara-lux-kaludjerske-bare-tara-7
  • vila-tara-lux-kaludjerske-bare-tara-10
Triangle 1 Created with Sketch. PREPORUKA - Kaluđerske Bare Triangle 1 Created with Sketch. - Apartmani, Izdvojeni, Sobe, Vile

Vila „Tara lux“ je smeštaj koji se nalazi na najlepšem delu planine Tare, na Kaluđerskim barama. Udaljena je 600 metara od hotela „Omorika“. Položaj vile je takav da se lako stiže do izletišta na Tari, Zlatiboru, Mokroj gori, do jezera Zaovine, Mitrovac, Prerućac i do kanjona reke Drine. Vila „Tara lux“ nudi prijatan smeštaj, koji ispunjava zahteve svake porodice ili pojedinca, koji dolaze na zimovanje ili letovanje, da provedu praznik ili raspust. Vila „Tara lux“ raspolaže sa dva apartmana i 14 komfornih soba. Svaki apartman ili soba imaju TV prijemnik i kupatilo. U sklopu vile su restoran i aperitiv bar. Takođe, u vili „Tara lux“ nalazi se i krčma „Jugoslavija“, lepo uređen prostor u etno maniru, sa domaćim specijalitetima. Domaća rakija, vino, pršuta, čvarci – samo su neki od njih. Gostima su na raspolaganju i sauna, teretana (džak za boks, steper, bicikl, benč klupa sa tegovima, jednoručni tegovi, pilates lopta) i sto za stoni tenis. Tu je i diskoteka, gde najmlađima nudimo dobru zabavu, bez bojazni da će drugi gosti biti uznemireni, jer je izolacija savršena. U dvorištu vile je veliki letnjikovac, a za najmlađe tu je odlično dečije igralište. O našim najmlađim gostima tokom sezone i praznika brine se animator. Neko će za naš objekat reći da je pravi mali porodični hotel, drugi ga nazvati prenoćište, treći pansion – ali, kako god nas oslovljavali, u vili „Tara lux“ zateći će vas porodična, prijateljska, otvorena i opuštena atmosfera, zbog koje ćete se uvek vraćati.
Planina Tara pruža velike mogućnosti za odmor i rekreaciju, bilo da je leto ili zima. U blizini vile „Tara lux“ su brojne atrakcije: staza za sankanje, etno selo, ergela konja, vidikovac Crnjeskovo, Manastirski stanovi sa crkvom, malo dalje je Hajdučka česma, jezerce i brana Jarevac. Ljubitelji šumskih šetnji na raspolaganju imaju i brojne staze, koje osim zdravstvenih razloga treba iskoristiti i kao najbolji način da se upozna sva lepota ove planine. Zbog svog položaja na planini Tari, kao i komfora koji pruža, vila „Tara lux“ je idealno mesto za odmor, opuštanje i uživanje.

Posetite našu internet prezentaciju:

Restoran
Gostima vile „Tara lux“ obroci, kako pansionski, tako i a la card, služe se u našem etno restoranu. Osnov ponude u restoranu su domaća jela, koje brižno spremaju naše iskusne kuvarice. Etno restoran odlikuje izgled prilagođen njegovom nazivu. To znači da smo se potrudili da vas vratimo u prošlost i probudimo nostalgiju za davnim vremenima, i istovremeno zadržimo tradicionalne motive Tare i Kaluđerskih bara. U sklopu restoranske ponude nalaze se i aperitiv bar i krčma „Jugoslavija“.

Aperitiv bar
Centralna prostorija u prizemlju vile „Tara lux“ je naš aperitiv bar. Tu možete uživati u vašem omiljenom piću, prijatnoj muzici i nadasve dobroj usluzi našeg osoblja. Mi smo ponosni i na druženja do kojih tu dolazi, pa i na mnoga prijateljstva sklopljena u trenucima opuštanja i uživanja. Prostrana terasa našeg aperitiv bara otvara se čim vremenski uslovi dozvole. A sa terase puca pogled na najlepše delove Kaluđerskih bara.

Krčma Jugoslavija
U sklopu vile „Tara lux“ nalazi se krčma „Jugoslavija“. Otvorena je sezonski. Krčma je lepo uređen prostor u etno maniru sa domaćim specijalitetima. Čekaju vas domaća rakija, vino, pršut, čvarci…

Moto kamp
U okviru ponude naše vile – postoji moto kamp za sve prave ljubitelje prirode i one koji na Taru dolaze svojim biciklom ili motorom. Na posebnom placu vile „Tara lux“ kamperima je obezbeđeno mesto za šator, motor ili bicikl, kao i struja i voda. Takođe, obezbeđen je i smeštaj u slučaju nevremena. Kamp radi od 1. juna do 10. septembra. Cena po osobi za moto kamp je 400 dinara po danu.

Apartman 1
Ovaj apartman se nalazi na prvom spratu i sastoji od dve sobe i kupatila. Raspolaže sa četiri kreveta od kojih je jedan bračni i tri obična ležaja. Broj spavaćih soba: 2 Kapacitet: 5 Osoba Veličina: 45 m2 Pogled na: Borovu šumu

Apartman 3
Apartman se nalazi na prvom spratu i sadrži četiri kreveta i kupatilo. Jedan krevet je bračni, a druga dva su obični ležajevi. Broj spavaćih soba: 2 Kapacitet: 5 Osoba Veličina: 50 Pogled na: Borovu šumu

Apartman 4
Apartman se nalazi na prvom spratu, sastoji od dve sobe i kupatila. Raspolaže sa pet kreveta od kojih su jedan bračni i četiri obična ležaja. Broj spavaćih soba: 2 Kapacitet: 6 Osoba Veličina: 50 Pogled na: Borovu šumu

Soba 2
Soba 2 se nalazi na prvom spratu, sastoji se od jedne sobe i kupatila. Raspolaže sa jednim bračnim i jednim običnim ležajem. Kapacitet: 3 Osoba Veličina: 32 m2 Pogled na: Borovu šumu

Soba 5
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Nalazi se na drugom spratu i raspolaže sa tri kreveta od kojih je jedan bračni i dva solo. Kapacitet: 4 Osoba Veličina: 30m2 Pogled na: Borovu šumu

Soba 6
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Nalazi se na drugom spratu i raspolaže sa tri kreveta od kojih je jedan bračni i dva solo. Kapacitet: 4 Osoba Veličina: 30 m2 Pogled na: Borovu šumu.

Soba 7
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Nalazi se na drugom spratu i raspolaže sa jednim bračnim krevetom. Kapacitet: 2 Osobe veličina: 18m2

Soba 8
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Nalazi se na drugom spratu i raspolaže sa jednim bračnim i jednim solo krevetom. Kapacitet: 3 Osobe Veličina: 22 m2 Pogled na: Borovu šumu.

Soba 9
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Raspolaže sa jednim bračnim i jednim solo krevetom. Kapacitet: 3 Osoba Veličina: 22 m2 Pogled na: Borovu šumu.

Soba 10
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Soba se nalazi na drugom spratu i raspolaže sa jednim bračnim i jednim solo krevetom. Kapacitet: 3 Osoba Veličina: 29 m2 Pogled na: Borovu šumu.

Soba 11
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Nalazi se na drugom spratu i raspolaže sa jednim bračnim i dva solo kreveta. Kapacitet: 4 Osoba Veličina: 30 m2 Pogled na: Borovu šumu.

Soba 12
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Nalazi se na trećem spratu i raspolaže sa jednim bračnim i dva solo kreveta. Kapacitet: 3 Osoba Veličina: 29 m2 Pogled na: Borovu šumu.

Soba 14
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Nalazi se na trećem spratu i raspolaže sa jednim bračnim i dva solo kreveta. Kapacitet: 4 Osoba Veličina: 30 m2 Pogled na: Borovu šumu.

Soba 15
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Nalazi se na trećem spratu i raspolaže sa jednim bračnim i jednim solo krevetom. Kapacitet: 3 Osoba Veličina: 30 m2 Pogled na: Borovu šumu.

Soba 16
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Raspolaže sa jednim bračnim i tri solo kreveta. Kapacitet: 5 Osoba Veličina: 34 m2 Pogled na: Borovu šumu.

Soba 17
Soba je sa TV prijemnikom i zasebnim kupatilom. Raspolaže sa jednim bračnim i jednim solo krevetom. Kapacitet: 3 Osoba Veličina: 18m2 Pogled na: Borovu šumu.