Napravi svoj suvenir sa mrkim medvedom – izrada zanatskih proizvoda

 Izrada tradiocionalnih suvenira, druženje u prirodi, zakuska lokalnih delikatesa

ITINERER

Zašto se ne oprobate u izradi atraktivnog suvenira vrhunskog kvaliteta koji će vas podsećati na vašu posetu Bajinoj Bašti?

Ova zabavna i tradicionalna aktivnost traje 2–3 sata, a kao rezultat ostaje vam lepa uspomena i idealan poklon za prijatelje i porodicu, koji će imati i vaš lični pečat.

Uspešni lokalni umetnik Slađan Ignjatović ručno radi mnoge od najprodavanijih originalnih suvenira Srbije. Možete se pridružiti Slađanu na slikovitim lokacijama Bajine Bašte i kreirati svoj suvenir prateći njegova nenametljiva uputstva.

Dočekaće vas tipična lokalna trpeza s vinom, pršutom, sezonskim povrćem, domaćim sirevima i domaćim hlebom. Nakon kratkog uvoda, biće vam dodeljen lični radni prostor i spremljeni materijali kako bi pokušali da izradite jedinstveni suvenir. Tipičnu aktivnost predstavlja uramljivanje jedinstvenog Slađanovog ručno crtanog medveda i drugih divljih životinja (dostupne su i slike iz tradicionalnog života i prirode NP Tara).

Po dolasku, pored čaše domaćeg vina ili piva, dobijaju se i domaći kolači dobrodošlice, domaći hleb, sir, šunka i salata. Tokom ove aktivnosti možete napraviti i zadržati onoliko suvenira koliko želite. Ovo je odlična aktivnost za grupe, tim bilding događaje i porodične posete.

Važne informacije

Cena: 30 evra po osobi.

Trajanje: Ceo dan.

Fizička spremnost: srednja

Lokacija: Krivi Vir pored reke Drine, lokacije unutar nacionalnog parka, lokacije na otvorenom, kao i istorijske lokacije/građevine.

Broj učesnika: 4 – 12

FOTOGRAFIJE

Kontakt za informacije i bukiranje

Slađan Ignjatović, 0652132438, sladjanignjatovic@gmail.com.

Svaka ponuda se može bukirati u bilo koje vreme, direktno ili preko turističke agencije: – „TaraTours“, Bajina Bašta, Goran Glišić, 031 861 501, office@taratours.rs;