Kontakt: Apartmani Biser


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Poltika privatnosti *

Apartmani Biser
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
2 Apartmana po 70m2

Apartmani BISER je objekat u planinskom stilu, u centralnom delu Kaluđerskih Bara na Tari (kod nove pošte) i raspolaže sa dva apartmana od po 70 m2. Udaljen je od hotela Omorika oko 600 matara, a u blizini je restorana Jeremičak, prodavnica i sportskih terena. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Konforni apartmani i lokacija učiniće da provedete lep odmor na ovoj planinskoj lepotici. U celom objektu je besplatan bežični internet. Sa Tare se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru. U blizini apartmana je i staza za sankanje i ski-lift kod hotela „Omorika i restorana „Kurta“ . Ski-lift kod hotela „Beli Bor“ nalazi se na udaljenosti od oko 1,5 km

Apartmani Biser. Svaki apartman raspolaže sa dnevnim boravkom (sa ugaonom garniturom na razvlačenje), kuhinjom sa trpezarijom, jednom sobom sa francuskim ležajem, jednom dvokrevetnom sobom, kupatilom i terasom. Sve je komplet opremljeno. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa Polaris satelitskim kanalima. Grejenje je centralno sa kotlom na pelet i električnim kotlom na struju. Ispred apartman ima mesta za parking.

Apartmani Biser