Apartmani Dakić

Apartmani Dakić
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI

Apartmani Dakić se nalaze na kaluđerskim Barama, preko puta odmarališta “Stara Pazova”. Raspolažemo sa dva zasebna apartmana sa centralnim grejanjem. Na Kaluđerskim Barama se nalaze staze za sankanje, skijanje i sportski tereni. Objekat je udaljen 700 metara od hotela “Omorika”(bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana…), restoran “Jeremićak” je na 400 metara. Sa Kaluđerskih bara se asvaltnim putevima brzo stiže do poznatih turističkih destinacija: Mitrovca, jezera u Zaovinama, Mokre Gore sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, Zlatibora, Bajine Bašte, reke Drine i Perućačkog jezera sa atraktivnom plažom.

Apartman 1 se nalazi u prizemlju a raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i jednom sobom. Sve je komplet opremljeno posteljinama i ostavama za stvari. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa zemaljskim kanalima.

Apartman 2 je na spratu objekta i sastoji se od dve sobe, kuhinje i kupatila. Sve je komplet opremljeno posteljinama i ostavama za stvari. U obe sobe je po TV prijemnik sa zemaljskim kanalima.

Kontakt: Apartmani Dakić


VIŠE...

Kontaktirajte vlasnika

Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!