Apartmani Ledenice

Apartmani Ledenice
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI

Apartmani Ledenice se nalaze u blizini hotela Beli Bor, na putu prema manastirskim stanovima i crkvi. Novoizgradjen objekat na planini Tari sa dva komforna apartmana je idealno mesto za miran porodični odmor u kući sa velikim dvorištem.

Udaljenost do: Hotel “Beli Bor” – 500 metara. Nacionalni restoran “Radmilovac” – 400 metara. Ergela konja i manastirski stanovi – 400 metara. Restoran “Kurta” – 1400 metara. Hotel “Omorika” – 2000 metara
U blizini su i restorani sa bogatom ponudom nacionalne kuhinje, ergela konja, vidikovac Crnjeskovo i centar sa dosta sadržaja. Od apartmana se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.


OBJEKAT JE I NA PRODAJU

Apartman 1 raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilomm i natkrivenom terasom u prizemlju. Na spratu su dve dvokrevetne sobe sa po francuskim ležajem, jedna dečija soba,kupatilo i terasa. Apartman je kompletno opremljena i ima oko 60m2. Grejanje je kaminom na drva. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa Total TV paketom kanala. Ispred apartmana ima mesta za parking. Apartman je idealan za boravak dve porodice ili jednu veću.

Apartman 2 raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilomm i natkrivenom terasom u prizemlju. Na spratu su dve dvokrevetne sobe sa po francuskim ležajem, jedna dečija soba,kupatilo i terasa. Apartman je kompletno opremljena i ima oko 60m2. Grejanje je kaminom na drva. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa sa Total TV paketom kanala. Ispred apartmana ima mesta za parking. Apartman je idealan za boravak dve porodice ili jednu veću.

Kontakt: Apartmani Ledenice

Telefon 1: Apartman 1 Telefon 2: Apartman 2
VIŠE...

Kontaktirajte vlasnika

Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!