Kontakt: BOGU IZA NOGU


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

BOGU IZA NOGU
Rastište, Planina Tara, Srbija
OD 40€ DAN - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KOLIBE NA TARI, BUNGALOVI NA TARI
5 Spavaće Sobe Kuća - 4, Apartman 6 Od 40 do 60€ dnevno, zavisno od broja osoba i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.

Naš smeštaj „Bogu iza nogu“ se nalazi u Nacionalnom parku Tara, u mestu Rastište. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Ako se uželite pravog odmora u prirodi naše mesto je pravi izbor. Pogled na planinu iz đakuzia, veliko dvorište okruženo zelenilom, blizina jezera Perućac, vidikovaca i glavnih atrakcija Tare učiniće da vaše vreme provedeno kod nas bude ispunjeno i kvalitetno. Primamo vaučere za odmor u Srbiji.

Raspolažemo sa kućom i velikim apartmanom. Kuća je sa dve spavaće sobe, trpezarijom, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilmo, đakuzijem na korišćenje tokom cele godine. Kapacitet je 4 osobe.  Apartman ima dve spavaće sobe, dnevni boravak sa dodatnim ležajem tako da se može reći da imaju tri sobe, kompletno opremljena kuhinja kupatilo, terasa na kojoj je đakuzi koji se koristi tokom cele godine. Kapacitet je 6 osoba. Grejanje u kući je kaljevom peći na drva a u apartmanu cetralno. Besplatan je bežični internet. Televizija jeTotal TV Vaši ljubimci su dobrodošli.
U velikom dvorištu na raspolaganju vam je prostor za roštilj, sač, kotlić, talandara, zajednički prostor za odmor.
Kod nas možete izjamiti planinske bicile. Za zimske aktivnosti tu su sanke, klisko, gume za sankanje. Za najmlađe u dvorištu su trambolina, ljuljaške, tobogan.

KUĆA – fotografije

Apartman – fotografije

ZAJEDNIČKI PROSTOR I ROŠTILJ

 

 

Objekat na mapi

BOGU IZA NOGU