Konaci GRADINA

Konaci GRADINA
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI

Konaci Gradina se nalaze u selu Zaovine, smešteni između dva jezera, na 900 m nadmorske visine.
Sastoje se od četiri novoizgrađena, prostrana i potpuno opremljena apartmana idealno prilagođena za vaš potpuni odmor i užitak u netaktunoj prirodi planine Tare.
Svi apartmani su potpuno opremljeni za vaš boravak i nesmetani odmor. Našim gostima omogućen je besplatan WiFi signal, televizija, obezbeđen parking. Svi apartmani imaju zasebne ulaze što omogućava privatnost našim gostima.

Apartmani Konaci Gradina okruženi su prelepim livadama, šumama jele, smrče, bukve, koje predstavljaju prirodni rashlađivač u toplim letnjim mesecima. Povoljna klima ovog područja, nadmorska visina, atmosferski pritisak, njegov sastav i vlažnost, predstavljaju pravu vazdušnu lekovitu banju.
Svojim gostima nesebično nudimo mogućnost šetnje pešackim stazama, posetu čuvenim vidikovcima, kao i druge vidove rekreacije: biciklizam, planinarenje, itd, dok kristalno čisto Zaovljansko jezero omogućava sve vrste rekreacije i sportova na vodi, plivanje, ronjenje, itd. U blizini apartmana mogu se naći domaći proizvodi, sir, med, kajmak, pršut i sl.
Tara nudi dosta u vrelim letnjim danima. Planinska klima u kombinaciji sa nekoliko jezera idealna je prilika da se sklonite od gradskih vrućina.
Udaljenost apartmana od jezera je svega nekoliko stotina metara ( 5 do 25 minuta hoda u zavisnosti od jezera).
Na velikom jezeru u Zaovinama , najbolje mesto za kupanje je kod brane Lazići. Plaža nije uredjena i u zavisnosti od nivoa jezera zavisi i veličina plaže. U blizini ovog mesta za kupanje je restoran sa lepim pogledom na malo jezero Spajići.

Apartman 1 je studio apartman, ima dnevni boravak sa TV uređajem i francuskim lezajem, potpuno opremljenom kuhinjom, wc/tuš. Predviđeni za udoban smeštaj 2 osobe.

Apartman 2 ima odvojenu spavaću sobu, sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i TV uređajem, potpuno opremljenom kuhinjom, kao i wc/tuš. Predviđen za smeštaj četiri osobe.

Apartmani 3 I 4 nalaze se na spratu objekta. Apartmani su na dva nivoa.
U apartmanu 3 u donjem nivou nalazi se kuhinja sa trpezarijom, prostranim dnevnim boravkom sa francuskim lezajem i kupatilom, dok se u potkrovlju nalazi mala soba sa jednim ležajem.Predviđen za smeštaj tri osobe.
U apartmanu 4 na donjem nivou nalazi se dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, kuhinjom I kupatilom, dok se na galeriji nalazi soba sa francuskim ležajem koja izlazi na terasu sa pogledom na jezero.Predviđen za smeštaj četiri osobe.

PONUDA
VIKEND  AKTIVAN VIKEND
Petak –večera Petak – večera
Subota – pun pansion Subota – program sa vodičem, pun pansion
Nedelja – doručak , ručak
Nedelja – doručak, ručak
NAJAM APARTMANA dvokrevetni – trokrevetni – četvorokrevetni

U sklopu AKTIVNOG ODMORA nudimo tri varijante rekreacije: dve pešačke ture, različite težine I biciklističku turu oko jezera.
Pešačka tura – manje zahtevna
Šumskim I asfaltnim putem obilazak staništa Pančićeve omorike . Boravak na dva manja jezera, lekoviti izvor, lokalitet Ravna stena 6.vek.
Pešačka tura – srednje zahtevna
Od 700 m nadmorske visine do 1545 m vrh Zborište, šumskim putevima I stazama, stanište Pančićeve omorike, prolazak kroz stanište mrkog medveda.
Biciklistička tura – srednje zahtevna
Obilazak oko jezera Zaovine, od 900 m do 1300 m nadmorske visine. Panoramska vožnja, vidikovci. Oko 35 km dužine.

Kontakt: Konaci GRADINA

Telefon 1: Boban Tošić Telefon 2: Marija Tošić
VIŠE...

Kontaktirajte vlasnika

Poltika privatnosti *

Loading...
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!