Kuća za odmor STEVANOVIĆ

Kontakt: Kuća za odmor STEVANOVIĆ


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Kuća za odmor STEVANOVIĆ
Kaluđerske Bare, planina Tara
Cena na upit. - PLANINSKE KUĆE NA TARI
2 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 6 Osoba

Kuća je udaljena 16 km od Bajine Bašte. Nalazi se na samo 1 km od centra Kaludjerskih Bara. Do kuće ima 300 m sesoskog puta. Okružena je predivnom prirodom i borovom šumom. Kod nas se možete prijatno odmoriti i uživati u predivnoj lepoti Planine Tare.

–  Kuća raspolaze sa: Dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, Kupatilom sa tušem i veš masinom, dve spavaće sobe (jedna soba sa francuskim ležajem, druga soba sa trosedom na razvlačenje).
-Postoji mogucnost razvlacenje ugaone garniture u dnevnom boravku za jos 2 osobe. Televizor je sa Total TV paketom kanala. U kući je besplatan bežični internet. Grejenje je centralno na pelet. Ispred je parking.
Maksimalan kapacitet je 6 osoba.

LOKACIJA NA GOOGLE MAPI

U blizini Kuće se nalazi:
-Restoran “KURTA” (600m), HOTEL “BELI BOR” (1100m), Staza sa sankanje (600m), Staza za skijanje (600m), “MIF PETROL” (Benzniska pumpa 600m), Samoposluga (700m), Restoran “JEREMICAK” (700M), Market “NARCIS” (700m), Sportski tereni (750m), Internet café (700), HOTEL “OMORIKA” (1200m).

-Obavezno treba posetiti: Etno selo, Ergelu konja, Vidikovac Crnjeskovo, Manastirske stanove sa crkvom, Mesta za izlet: Hajdučku cesmu, jezerce Jarevac, šetnu stazu Ladjevac

Od nas se možete praviti i izlete do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore. Obici grad Mecavnik, Zlatibor, Bajina Basta ili se leti okupati na Perucackom jezeru.

Objekat na mapi

Kuća za odmor STEVANOVIĆ