Splav VUKOV RAJ

Kontakt: Splav VUKOV RAJ


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Poltika privatnosti *

Splav VUKOV RAJ
Перућац, Општина Бајина Башта, Златиборски управни округ, Централна Србија, Србија
Cena na upit. - SPLAV NA JEZERU PERUĆAC
7 Osoba

Čekamo vas na jednom od najlepših jezera u Srbiji, na obali reke Drine i akumulacionom jezeru Perućac, u plutajućoj kućici, na najširem i najlepšem delu samog jezera, odmah pored gradske plaže. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Na nešto manje od 60m2, sa galerijom na spratu i terasom ispred, koje pružaju pogled na smaragdnu boju jezera, nudimo vam delux smeštaj, opremljen do najsitnijeg detalja, najsavremenijim nameštajem i tehnikom.

Za maksimalno 7 osoba, na raspolaganju su jedan duble i tri single ležaja na spratu, sofa na razvlačenje u dnevnoj sobi, sklopivi krevetac za naše najmlađe goste, kupatilo, kuhinja opremljena najsavremenijom tehnikom, kao i veranda i terasa od 35m2 sa ležaljkama i roštiljem, za potpuni ugođaj. Takođe naši gosti imaju obezbeđen parking i wi-fi.
Ako ste pak ljubitelj, avantura na vodi, ili volite da istražujete i saznate nešto novo o samoj okolini i istoriji mesta, nudimo vam, za ljubitelje nešto extremnijih sportova – skijanje na vodi , banana za 4 osobe, prsten\guma ( za 3 osobe), ili obilazak kanjona i vožnju jezerom (45-60min) u potpuno novom gliseru, opremljenom prslucima za sigurnu i ugodnu vožnju naših posetilaca.

 

Video snimak objekta

Splav VUKOV RAJ