Vikendica Jasmin

Vikendica Jasmin
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, APARTMANI NA TARI

Vikendica Jasmin je savremeni apartmanski objekat, zasnovan na tradicionalnom izgledu tarskih kuća. Nalazi se u strogom centru planine Tare, 200m od restorana “Jeremičak”, 500m od hotela “Omorika” i na samo 30m od novoizgrađene pošte. Zbog svog okruženja i pozicije predstavlja pravo mesto za Vaš odmor i rekreaciju. Sa Kaljudjerskih bara moguće je realizovati izlete do jezera Perućac,Bajine Baste, Kadinjače, Užica, Predovog krsta, Mitrovca, jezera Zaovine, Mokre gore, Višegrada, Zlatibora i Sirogojna.

Apartman 1 – tipa garsonjere koji se sastoji od dnevnog boravka, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i terase. Apartman ima grejanje na struju, televiziju i obezbeđen parking prostor i kao takav predstavlja idealno mesto za odmor, opuštanje i uživanje u prirodi.

Apartman 2 – Gostima je na raspolaganju apartman tipa garsonjere koji se nalazi u potkrovlju. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Povrsine oko 30m². Apartman ima grejanje na struju, TV i obezbedjen parking prostor.

Kontakt: Vikendica Jasmin


VIŠE...

Kontaktirajte vlasnika

Poltika privatnosti *

Loading...
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!