Vikendica na Tari DANICA

Kontakt: Vikendica na Tari DANICA

Nada Jevtić
VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vikendica na Tari DANICA
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI
2 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 6 Osoba

Provedite odmor u vikendici na Tari DANICA koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela „Beli bor“. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Vikendica je idealna za porodični odmor. Ima prostrano dvorište sa letnjikovcem za odmor u prirodi. U prostranom dvorištu se nalaze ljuljaške i klackalice za decu. Na raspolaganju su Vam roštilj, kotlić, ražanj, sač. U blizini su i ski staze sa školom skijanja, Manastirski stanovi i Crkva, vidikovac sa koga se pruža lep pogled na Bajinu Baštu i manastir Raču. Prošetajte do Etno sela koje se nalazi na 30 metara od vikendice, Restoran nacionalne kuhinje „Radmilovac“ je na 200 a hotel „Beli bor“ je udaljen 300 metara.

Vikendica na Tari kod hotela „Beli bor“ U prizemlju raspolaže sa velikim dnevnim boravkom sa televizorom, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom sa tuš kabinom. Na spratu se nalaze dve sobe. U jednoj sobi su 2 francuska ležaja,u drugoj sobi su 2 standardna ležaja. Sve sobe imaju komode i ormane za stvari. Iz soba na spratu pruža se lep pogled na lepote planine Tare. Grejanje u prizemlju je kombinovano – na drva ili na struju,na spratu se u sobama nalaze radijatori na struju. Besplatan je bežični internet.

Objekat na mapi

Vikendica na Tari DANICA