Vikendice Mali i Veliki raj

Kontakt: Vikendice Mali I Veliki Raj


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vikendice Mali i Veliki raj
Zaovine Lake, Zaovine, Serbia
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KOLIBE NA TARI
2 Vikendice

Vikendice Vikendice Mali i Veliki raj se nalaze u Zaovinama u zaseoku Rakići koji su udaljeni 1,5 km od brane na jezeru. Od brane do vikendice je makadamski put. Nalazi se na poluostrvu.
Vikendica „MALI RAJ“ je udaljena od jezera 40 metara a vikendica „VELIKI RAJ“ na samo 20 metara od jezera! Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Vikendica „MALI RAJ“ raspolaže sa dvevnim boravkom u prizemlju i jednom sobom na spratu. Soba na spratu je sa francuskim ležajem i još jednim ležajem. Na spratu je i terasa sa koje se pruža lep pogled na Zaovinsko jezero. U dnevnom boravku je i trosed koji može poslužiti za spavanje. Tu je i televizor sa zemaljskim programima. Kuhinja je ispod vikendice i komplet je opremljena sa svim potrebnim stvarima. Kupatilo je takođe ispod objekta. U vikendici je tehnička voda.

Unutrašnjost vikendice „MALI RAJ“

Vikendica „VELIKI RAJ“ se nalazi pored vikendice „MALI RAJ“ i udaljena je samo 20 metara od jezera!
Vikendica raspolaže sa dvevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom u prizemlju i dvema sobama na spratu. Jedna soba je dvokreveta a u drugoj je francuski i još jedan ležaj. Sve je komplet opremljeno. Ispred je natkrivena terasa. U vikendici je tehnička voda.

Unutrašnjost vikendice „VELIKI RAJ“

Objekat na mapi

Vikendice Mali I Veliki Raj