Vikendice na brdu „Ilijašević“

Kontakt: Vikendice Na Brdu „Ilijašević“


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vikendice na brdu „Ilijašević“
Račanska Šljivovica, Митровац на Тари, Serbia
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, BRVNARE NA TARI I MOKROJ GORI
2 VIKENDICE

Ukoliko želite da provedete prijatan odmor u netaknutoj prirodi i osetite duh planine Tare, “Dobro došli” Vikendice “Ilijasević” se nalaze na nadmorskoj visini od 1050 m, okružene prostranim livadama i zelenilom četinarskih šuma. Udaljene su 5 km od centra Tare, 500 m od glavnog puta i sklonjene na vrh šumovitog brda.
LOKACIJA NA GOOGLE MAPI
U prostranom dvorištu (5 ari), nalaze se letnjikovac i zidani rostilj. Da li ćete odmor provesti u tradicionalnoj planinskoj vikendici ili autentičnoj brvnari, na vama je da odlučite. U blizini se nalazi jezero “Jarevac”, gorske oči u srcu planine i idealno mesto za odmor. Od nasje moguće posetiti sledeće destinacije: B.Bašta (20 km), manastir Rača (21 km), Mitrovac (13 km), Perućac ( 20 km), Jezero u Zaovinama (22 km), Mokru Goru i Mećavnik (25 km) i td. Ovde, u srcu planine, na visini od 1050 m, udahnite zdravlje, povratite duševni mir, zagospodarite vremenom i sopstvenim životom na pravi način.
“Kada jednom dođete na Taru osetićete se kao preporođeni i poželeti da se uvek vraćate” – kažu naši gosti.

Vikendica na brdu “Ilijasević”

Vikendica raspolaze sa dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom, ostavom i zastakljenom terasom u prizemlju. Na spratu se nalaze dvokrevetna i trokrevetna soba sa izlaskom na terase. Oduševiće vas prijatan miris drveta i enterijer koji odise toplinom i udobnoscu.

Brvnara na brdu “ilijasević”

Uradjena je od kvalitetnog stoletnog bora, sa enterijerom u kombinaciji prirodnih materijala: drvo i kamen. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja i kupatilo, a u potkrovlju galerija sa dva ležaja i trokrevetna soba. Prijatan miris borovine, uz toplinu vatre u čarobnoj peći, pružiće vam udobnost i uživanje.

 

Objekat na mapi

Vikendice Na Brdu „Ilijašević“