Vila Bojana

Kontakt: Vila Bojana


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Poltika privatnosti *

Vila Bojana
Zaovine Lake, Zaovine, Serbia
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
5 Apartmana

Planinska kuća Vila Bojana. Konforni Lux apartmani sa pogledom na jezero. Ako želite da se istinski dobro odmorite i opustite posetite nas i rezervišite na vreme. Vila Bojana se nalazi u zaseoku Rakići i udaljena je 1,5km od brane na jezeru. Od asvaltnog puta makadamom je 600 metara. Od jezera je udaljena samo 40 metara. Pogledajte lokaciju na Google mapi

Vila Bojana je planinski objekat koji raspolaže sa 5 apartmana. Apartmani su lepo opremljeni i urađeni su u kombinaciji drveta i plemenitog kamena, zvučno i toplotno izolovani. Svaki apartman ima zaseban ulaz, svoju kuhinju, kupatilo, terasu sa pogledom na jezero, obezbeđen parking i mogućnost korišćenja čamca. Besplatan je bežični internet. Televizija je MTS IPTV.
Od jezera Zaovine može se otići i do Mokre Gore, obići Mećavnik, Predov Krst, Zlatibor i Bajina Bašta, Manastir Rača…

Apartman 1 je površine 75m2 – Raspolaže sa 1 spavaćom sobom, 1 dnevnim boravkom, opremljenom kuhinjom,kaminom,Tv, Wi-Fi ,kupatilom, velikom terasom sa pogledom na jezero i roštiljem. Pogodan je za 7 osoba, porodicu sa malom decom i kućnim ljubimcima

Apartman 3 je površine 33m2 i izrađen je u kombinaciji drveta i kamena. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Apartman ima svoju zasebnu terasu sa pogledom na jezero.

Apartman 4 je površine 30m2. Kombinacija drveta i kamena u ovom apartmanu predstavlja poseban ugođaj. U ovoj jedinici ima jedan veći ležaj za dvoje sa mogućnošću trećeg ležaja za još jednu osobu. Ima opremljenu kuhinju i svoje kupatilo. Zasebna terasa u ovom apartmanu takođe gleda prema jezeru.

Apartman 5 je površine 33m2 – Četvorokrevetni. Izrađen je u kombinaciji drveta i kamena. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Sa zasebne terase je predivan pogled na jezero.

Apartman 6 je površine 80m2 – Četvorokrevetni sa mogućnošću dodavanja još dva ležaja. Ima opremljenu kuhinju i sopstveno kupatilo. Idealan je za one koji su ljubitelji drveta jer je 100% u drvetu kao i terasa sa pogledom na jezero.

Vila Bojana