Vila Family
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, VILE NA TARI

Vila Family se nalazi na centralnom platou regiona Kaludjerskih Bara. Udaljena je od restorana „Jeremičak“ oko 200m a od hotela „Omorika“ i restorana „Kurta“ oko 500 m. Vila je kategorisana sa četiri zvezdice! Novosagradjena pošta je na svega 20m. Do kuće se može doći kolima a obezbedjena su i parking mesta. Vila Family je novoizgradjeni objekat, prilikom čije gradnje i opremanja smo se trudili da ničim ne narušimo lepotu prirode i tarski duh. Objekat, po uzoru stare tarske kuće, napravljen je od prirodnih materijala, poštujući potrebe i zahteve modernog doba. Kuća ima centralno grejanje, a zahvaljujuci dobroj izolaciji, zimi je topla, a leti idealna za beg od tropskih vrućina. Objekat se sastoji od 3 apartmana.

Apartman br.3 (idealno za smeštaj 4 osobe) površina 52m2 sadrži dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, kamin, garnituru za sedenje sa krevetom na razvlačenje, spavaću sobu (francuski +singl ležaj) i kupatilo.

Apartman br. 2 (idealno za smestaj 4 osobe) površina 52m2 sadrži dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, garnituru za sedenje sa krevetom na razvlačenje, spavaću sobu (francuski +singl ležaj) i kupatilo.

Apartman br. 1 (idealan za smeštaj 4 osobe) površina 52m2 sadrži dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, garnituru za sedenje sa krevetom na razvlačenje, terasu sa garniturom za sedenje, spavaću sobu (francuski +singl ležaj) i kupatilo.

Kontakt: Vila Family

Dragan
VIŠE...

Kontaktirajte vlasnika

Poltika privatnosti *

Loading...
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!