Vila Hajdučica

Vila Hajdučica
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI

Vila Hajdučica nalazi se na centralnom platou regiona Kaludjerskih Bara.  Kategorisana je sa četiri zvezdice * * * * Udaljena je od restorana „Jeremičak“ oko 200m a od hotela „Omorika“ i restorana „Kurta“ oko 500 m. Novosagradjena pošta  je na svega 20m. Do kuće se može doći kolima a obezbedjena su  i parking mesta. Objekat je tipa stare tarske kuće i izradjen je od prirodnih materijala. Obložen je borovom daskom, pokriven šindrom što mu daje posebnu lepotu i toplinu a kao takav savršeno se uklapa u prelepi tarski ambijent. Kuća je završena početkom 2007. godine i kompletno je opremljen novim nameštajem. Sastoji se od 2 nezavisna apartmana. Oba apartmana opremljena su frižiderom, mini šporetom i TV prijemnikom sa POLARIS satelitskim kanalima. Kuća je odlično termički izolovana a grejanje je Centralno. U apartmanima nije dozvoljeno pušenje kao ni uvodjenje kućnih ljubimaca.

Apartman u prizemlju je površine 30+9m2 i sastoji se od čajne kuhinje, trpezarije i veće sobe za spavanje. Predviđen je za smeštaj do četiri odrasle osobe a idealan je za porodični smeštaj. Sastavni deo apartmana je i nadkrivena terasa na kojoj se provode prijatni trenuci u letnjim mesecima.

Drugi apartman je površine 35m2 i predviđen je za smeštaj do 4 osobe. Sastoji se od čajne kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka i veće spavaće sobe. Miris borovog drveta, tarskih čajeva i pravi planinski ambijent, predstavljaju idealno mesto za odmor odakle ćete poneti idilične slike. Gostima ovog apartmana na raspolaganju je i letnjikovac ispred kuće.

e.

Kontakt: Vila Hajdučica


VIŠE...

Pošaljite poruku vlasniku

Poltika privatnosti *

Loading...
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!