Kontakt: Vila Milja


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vila Milja
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Serbia
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, SOBE NA TARI
5 Soba, 2 Apartmana

Vila MILJA se nalazi u centru planine Tare, na Kaludjerskim Barama, u blizini restorana Jeremičak i hotela Omorika, supermarketa, sportskih terena… Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Na temeljima jednog od prvih objekata za stanovanje na Tari izgrađenog 1954.godine, vila je ponovo izgrađena u oktobru 2016. Lepo uređene sobe i apartmani, lokacija vile pored borove šume i prirode Tare učiniće da provedete nezaboravan odmor na našoj planini. U blizini su i restorani, prodavnice mešovite robe, sportski tereni, šetne staze kao i staza za skijanje. Sa Kaluđerskih Bara se asvaltnim putevima brzo stiže do poznatih turističkih destinacija: Mitrovca, jezera u Zaovinama, Mokre Gore sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, Zlatibora, Bajine Bašte, reke Drine i Perućačkog jezera sa atraktivnom plažom.
Vila raspolaže sa 5 soba i 2 apartmana.
Sve sobe i apartmani su komplet opremljeni za vaš prijatan odmor na planini Tari. Grejanje je centarlno na pelet. Obezbeđen je besplatan parking sa video nadzorom ispred objekta. Izvorska bunarska voda. Gostima na rapolaganju je i vešernica sa mašinom za pranje i sušenje veša.

Svim gostima je na raspolaganju veliki lepo uređen dnevni boravak sa komplet opremljenom kuhinjom.

Soba 1

Soba 2

Soba 4

Apartman 5

Soba 7

Soba 8

Apartman 9 – 85m2

Vila Milja