Vila Šapat Šume

Kontakt: Vila Šapat Šume


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vila Šapat Šume
Planina Tara
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
16 Osoba

Smeštajni kapaciteti našeg objekta su 2 apartmana po 6 i 10 mesta za noćenje, sa zajedničkom terasom prijatnog ambijenta od 34 kvadrata. Ispred je letnjikovac sa zidanim roštiljem i velika ljuljaška. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Apartmani imaju posebne ulaze, tako da se mogu rezervisati posebno ili kao ceo objekat. Ispred kuće se nalazi veliko ograđeno dvorište od 18 ari pogodno za igranje i dečiju razonodu.

U prostorijama se nalaze LCD televizor, sa sadržajem od 21 kanala.

Grejanje je na drva i norveškim radijatorima na struju.

Vikendica je maksimalno opremljena sa stvarima koje se svakodnemno koriste u kući, sa ciljem da se osećate kao kod svoje kuće. 

U prostorije je zabranjeno unošenje i boravak kućnih ljubimaca.

APARTMAN 1

APARTMAN 2

U sklopu nase vile se nalaze i kvadovi koje mozete iznajmiti. Nasi gosti za tu avanturu imaju poseban popust.

 

Osluša se nalazi na 5km od Mitrovca i 14km od Kaludjerskih Bara, iznad strmih padina prema Drini, neposredno uz tarsku magistralu.

U morfološkom pogledu područje Osluše se generalno može okarasterisati kao zatalasana visoravan, prosečne nadmorske visine oko 1000 m. Idealno je mesto za planinski biciklizam i duge šetnje šumskim putevima. Osluša se nalazi na mestu gde se sastaju 3 klime i sa netaknutom prirodom čini vazdušnu banju. Vilu odlikuje mir, spokoj i tišina po kojoj je i dobila naziv.

 

Objekat na mapi

Vila Šapat Šume