Kontakt: Tomine Kolibe


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Poltika privatnosti *

TOMINE KOLIBE
Mokra Gora, Srbija
OD 40€ DAN - BRVNARE U MOKROJ GORI
2 KOLIBE, 10 Osoba ukupno

Smeštaj TOMINE KOLIBE se nalaze u samom centru Mokre Gore. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Novoizgrađeni objekti u planinskom stilu nalaze se preko puta Železničke stanice gde startuje popularni „Ćira“. U blizini je i crkva, Drvengrad, prodavnica i restoran. Za naše goste organizujemo i izlete a moguć je i transfer sa aerodroma. Zlatibor je udaljen 39 km, Tara 22km a Višegrad 26 kilometara. 

Raspolažemo sa dve komplet opremljene kolibe. Besplatan je bežični internet. Grejenje je na struju. Brvnare su klimatizovane. Televizija je Total TV. U velikom dvorištu ima dosta mesta za parking.

KOLIBA 1
U prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo i natkrivena terasa. Na spratu su dve sobe i terasa. Jedna soba je dvokrevetna a jedna sa francuskim ležajem. U krovu je još i ušuškani kutak sa francuskim ležajem. Idealna je za 6 osoba.

KOLIBA 2
Raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom, i natkrivenom terasom u prizemlju.Na spratu je velika soba sa francuskim ležajem i jednim krevetom samcem i terasa. Idealna je za 4 osobe.

CENOVNIK: DNEVNI ZAKUP KOLIBE 1 JE 60 EVRA A KOLIBE 2 40 EVRA. Cena zavisi i od broja osoba i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.

 

Tomine Kolibe