Apartmani TARSKO SUNCE

  • apartmani-tarsko-sunce-kaludjerske-bare-tara-2
  • apartmani-tarsko-sunce-kaludjerske-bare-tara-3
  • apartmani-tarsko-sunce-kaludjerske-bare-tara-4
  • apartmani-tarsko-sunce-kaludjerske-bare-tara-1
  • apartmani-tarsko-sunce-kaludjerske-bare-tara-5
Apartmani TARSKO SUNCE
- Apartmani, Vile
2017 Year Built

Apartmani TARSKO SUNCE se nalaze se u neposrednoj blizini Hotela “Beli Bor”, na putu za manastir Srpskih Svetitelja, udaljenosti oko 1000 m od centra Kaluđerskih Bara.
Kuća raspolaže sa 2 apartmana opremljena po visokim standardima.
Položaj i komfor koji Vam nudimo omogućava da provedete ugodan i aktivan odmor i uživate u svemu što nudi planinska lepotica Tara.

U blizini se nalazi hotel “Beli bor”, Ergela konja, Manastirski stanovi i crkva, vidikovac Crnjeskovo sa kojeg se pruža očaravajući pogled na Bajinu Baštu i manastir Rača, nacionalni Restoran «Radmilovac, a nešto više od 1km udaljenosti je hotel «Omorika»

Apartmani TARSKO SUNCE su smešteni u prirodnom okruženju, okruženi predivnim proplancima i panoramom koju pruža jedinstvenaTara.
Poseduju komforan dvorišni prostor,natkrivene terase sa predivnim pogledom , idealne za odmor,kao i besplatan parking prostor.

U apartmanima je besplatan bežični internet.

Apartmani su dvostrano orjentisani, funkcionalno-moderno opremljeni i u funkciji od 2017. godine.
Poseduju kuhinjsko-dnevno trpezarijski deo sa komfornim dvokrevetnim ugaonim ležajem, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem +1 jednokrevetni ležaj i izlaskom na terasu sa umirujućim, divnim i osunčanim pogledom na lepote Tare.
Grejanje je centralno na struju.
U apartmanima su LCD televizori sa zemaljskim kanalima.

Apartman 1

Apartman 2

Apartmani TARSKO SUNCE predstavljaju idealan kutak za sve one kojima su potrebni mir, tišina i harmonija,i ako su u neposrednoj blizini centra.
Provedite svoje najlepše trenutke uživajući u prelepoj prirodi Tare.
Budite naši gosti!
Dobro došli! 🙂

Objekat na mapi