Apartmani ZELENI MEDA

Kontakt: Apartmani Zeleni Meda


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Poltika privatnosti *

Apartmani ZELENI MEDA
Митровац на Тари, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, VIKENDICE NA TARI
2 Apartmana / 4 + 4 Osobe

U samom centru Mitrovca, na 100m od Dečijeg letovališta, 50m od ski -staze, 50m od prodavnice i restorana nalaze se planinski apartmani ZELENI MEDA. 
Raspolažemo sa dva nova i konforna apartmana koji se sastoje od dnevnog boravka, u potpunosti opremljene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Pogledajte lokaciju na Google mapi

ZASTAKLJENA TERASA

Apartmani su u potpunosti nezavisni i imaju zajedničku zastakljenu terasu sa mestom za sedenje i pogledom na planinu.Kapacitet po apartmanu – 4 osobe

U dnevnom boravku je TV pijemnik sa kablovskim kanalima. Grejanje je na struju. Besplatan wi-fi i parking.
Apartmani imaju veliko dvorište sa letnjikovcem i roštiljem.

U neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 6 km), jezero Perućac (11 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Banjska stena sa vidikovcem 6km,Kaludjerske bare..

APARTMAN 1

APARTMAN 2

PONUDA AKTIVNOSTI NA TARI

Stand Up Peddling Boards ili SUP daske za veslanje. Sa Zelenim medom možete veslati Zaovinskim jezerima, jezerom Perućac ili se pak spustiti čarobnom Drinom, videti reku Vrelo i posetiti Kućicu na steni .
Hiking  -pešačenje sa vodičima koji znaju dobro staze i puteve Tare kojima gaze odavno. Doživite planinu i njene prelepe vidikovce punim plućima u šetnjama sa Medom u trajanju od 2h, 3h, 4h.
Obilazak planine džipom-iz kola se mogu videti sve lepote zabačenih mesta, biljke, životinje a možda i MEDA.
Zeleni Meda će se potruditi da se osećate dobro i sigurno, ostaje samo da se prepustite Vašem AKTIVNOM ODMORU NA MEDIN NAČIN.

 

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: APARTMANI SU OD 35 EVRA PO DANU, A ZAKUP CELE VIKENDICE JE OD 65 EVRA DNEVNO.
Video snimak objekta

Apartmani Zeleni Meda