Apartmansko naselje SVETLA U PLANINI

Kontakt: Apartmansko naselje SVETLA U PLANINI


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Apartmansko naselje SVETLA U PLANINI
Zaovine, Planina Tara
50€ Apartman -Bungalov - APARTMANI NA TARI, BUNGALOVI NA TARI
2 BUNGALOVA i 2 APARTMANA

SVETLA U PLANINI su malo apartmansko naselje koje sadrži 3 apartmana i dva zasebna bungalova/kućice. Nalazimo se na 980 m nadmorske visine u borovoj šumi, na padini koja gleda na zaovinsko jezero. Pogledajte lokaciju na Google Mapi

Apartmani 401 i 402 su po 50m2 i raspolažu dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, sobom sa francuskim ležajem, kupatilom i dve velike terase svaki. Jedna, veca terasa iz dnevne druga, intimnija iz spavace sobe. Apartmani su identično opremljeni, imaju raspored kao lik u ogledalu jedan u odnosu na drugi.

Bungalovi 301 i 302 su zasebne jedinice sa dnevim boravkom/kuhinjom na prvom spratu i spavaćom sobom na spratu. Na spratu su drvene grede i patos sto se smatra izuzetno zdravim za boravak i spavanje. Bungalov 301 ima i sopstveno dvorište a 302 je na ivici guste borove šume.

Apartman 501 je najveći i ima dnevni boravak od 66 kvadrata, dve spavaće sobe od po 25 i 20 kvadrata, galeriju i 3 terase. sve terase, grede i podovi su isključivo drveni.

Prilaz automoblom je do objekata. Svi televizori su sa MTS kablovskim kanalima. Grejanje je centralno i kaminom na drva. Naselje je pokriveno bežičnim internetom u 3 tačke tako da je signal uvek dobar.
Kanu je na raspolaganju gostima besplatno.

APARTMAN 401

APARTMAN 402

BUNGALOV 301

BUNGALOV 302

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Najam smeštaja je 50€ dnevno. Za parove, popust 10%
Objekat na mapi

Apartmansko naselje SVETLA U PLANINI