Kontakt: Vila Jezero


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vila JEZERO
Planina Tara, Srbija
Cena na upit. - APARTMANI U PERUĆCU
5 APARTMANA

Vila JEZERO se nalazi u Perućcu, nedaleko od Bajine Bašte,  na samoj obali jezera  Perućac, iznad hotela “Jezero”.  U blizini je pontonska plaža sa bazenima za decu. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Iznad vile se uzdiže planina Tara sa strmim liticama, uz koje se penje put za Mitrovac. U blizini je vodopad Vrelo,  Nacionalni park Tara, Mitrovac i čuveni vidikovac Banjska stena, jezero Zaovine, Predov Krst, Zlatibor i Višegrad do kog se može stići i brodom prelepim kanjonom.
Vila raspolaže sa 5 apartmana.
U svim apartmanima je besplatan bežični internet.
Svi apartmani su opremljeni DVB T2 televizijskim prijemnicima. U ponudi ima i klimatizovanih smeštajnih jedinica.
Gosti ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu a za vreme boravka sami odžavaju čistoću. Apartmani su opremljeni posuđem, posteljinom, peškirima i sredstvima za higijenu.
Ulazak u apartman je u 14h prvog dana boravka, a napuštanje je do 10h poslednjeg dana boravka

Apartman 1. Nalazi se u prizemlju Vile. Poseduje dnevni boravak sa: kuhinjom, trpezarijom, 2 ležaja, TV-om. Veliku terasu sa pogledom na jezero, spavaću sobu sa dva ležaja i  kupatilo sa wc-om.

Apartman 2. Nalazi se na spratu Vile. Poseduje dnevni boravak sa:kuhinjom, trpezarijom, TV-om. Terasu sa pogledom na jezero, jednu spavaću sobu sa dva i jednu sa francuskim plus jednim ležajem i kuatilo sa wc-om.

Apartman 3. Nalazi se u prizemlju novog objekta Vile. Poseduje dnevni boravak sa: kuhinjom,trpezarijom, ležajem, TV-om. Veliku terasu sa pogledom na jezero, spavaću sobu sa dva ležaja i kupatilo sa wc-om.

Apartman 4. Nalazi se na spratu novog objekta Vile. Poseduje dnevni boravak sa: kuhinjom, trpezarijom, ležajajem, TV-om. Terasu sa pogledom na jezero, dve spavaće sobe sa po dva ležaja i kupatilo sa wc-om.

Apartman 5 je studio i nalazi se na spratu novog objekta Vile. Poseduje veliki dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom, dva ležaja koja se rasklapaju, terasu sa pogledom na jezero i kupatilo sa wc-om.

Ako želite mir i tišinu u podnožju planine Tare, kupanje i pecanje na Perućačkom jezeru ili uživanje poredreke Drine onda je naša vila pravo mesto za Vas.
Iskoristite mogućnost i rezervišite apartman po vašoj želji.

Iskoristite pogodnosti dobre lokacije naše Vile:: Udaljenost u kilometrima
Bajina Bašta: 13 km, Mitrovac: 11 km, Zaovine: 18 km, Manastir Rača: 18 km, Predov Krst: 20 km, Mokra Gora: 38 km, Zlatibor: 50 km, Višegrad: 60 km

Vila Jezero