Kontakt: Brvnara M&M


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Brvnara M&M
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
TARA III, IZDVAJAMO - TARA - KAL. BARE Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, BRVNARE NA TARI I MOKROJ GORI, PLANINSKE KOLIBE NA TARI
2 Spavaće Sobe 2 Kupatilo 6 Osoba

Brvnara „M&M“ se nalazi na samo 300 metara od centra Kaluđerskih Bara i planine Tare. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

To je planinski objekat koji svojim gostima nudi pun konfor. Idealna je za smeštaj do 6 osoba. Postoji mogućnost iznajmljivanja i za manje osoba a po dogovoru se može koristiti prizemlje ili sprat brvnare. Maksimalni kapacitet je 6 osoba.
Brvnara je udaljena 700 metara od hotela „Omorika“(bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana…), restoran „Jeremičak“ je na 400 metara. Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

Mogućnost plaćanja u više mesečnih rata!

PRIMAMO VAUČERE ZA ODMOR U SRBIJI.

U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak i kupatilo. U dnevnom boravku su dva ležaja koja se rasklapaju. Nivo niže je velika kuhinja sa trpezarijom. Na spratu su dve sobe i kupatilo. Jedna soba je dvokrevetna a u jednoj je francuski ležaj. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa Total TV paketom kanala i DVD plejerom. Grejanje je na struju (norveški radijatori). Dozvoljeni su kućni ljubimci. Sve je kompletno opremljeno za Vaš miran i konforan odmor na planini Tari.

Objekat na mapi

Brvnara M&M