Brvnara M&M
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, BRVNARE NA TARI, PLANINSKE KOLIBE NA TARI

Brvnara “M&M” se nalazi na samo 300 metara od centra Kaluđerskih Bara i planine Tare.To je novoizgrađen planinski objekat koji svojim gostima nudi pun konfor. Idealna je za smeštaj do 6 osoba. Postoji mogućnost iznajmljivanja i za manje osoba a po dogovoru se može koristiti prizemlje ili sprat brvnare. Maksimalni kapacitet je 6 osoba.
Brvnara je udaljena 700 metara od hotela “Omorika”(bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana…), restoran “Jeremićak” je na 400 metara. Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

Mogućnost plaćanja u više mesečnih rata!

PRIMAMO VAUČERE ZA ODMOR U SRBIJI.

U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak i kupatilo. U dnevnom boravku su dva ležaja koja se rasklapaju. Nivo niže je velika kuhinja sa trpezarijom. Na spratu su dve sobe i kupatilo. Jedna soba je dvokrevetna a u jednoj je francuski ležaj. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa Total TV paketom kanala i DVD plejerom. Grejanje je na struju (norveški radijatori). Sve je kompletno opremljeno za Vaš miran i konforan odmor na planini Tari.

Kontakt: Brvnara M&M


VIŠE...

Kontaktirajte vlasnika

Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!