Vila ĆIRIĆ Apartmani

Kontakt: Vila ĆIRIĆ Apartmani


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vila ĆIRIĆ Apartmani
Planina Tara
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, VILE NA TARI
2 Apartmana,

Vila ĆIRIĆ Apartmani se nalaze na Mitrovcu, u naselju Novakovići,  200 metara od glavnog puta. Pogledajte lokaciju na Google mapi.
U blizini je ski-staze i Dečijeg odmarališta. Raspolažemo sa dva komplet opremljena apartmana.
U objektu je besplatan bežični interneta a televizori su sa Total Tv satelitskim paketom kanala.

Apartman 1. U prizemlju objekta se nalazi četvorokrevetni studio apartman sa kuhinjom i kupatilom. Grejanje je kaminom na drva.

Apartman 2. Na spratu se nalazi jedan komforan apartman na dva nivoa sa dnevnim boravkom, kupatilom i kuhinjom u prizemlju i dve dvokrevetne sobe (jedna sa francuskim ležajem a jedna dvokrevetna) i terasu na spratu. Ispred je velika terasa. Grejanje je mermernim radijatorima na struju i kaminom na drva.

U blizini apartmana su tereni za mali fudbal i košarku, restoran, prodavnica mešovite robe. Na Mitrovcu se nalaze i ski-staze za decu i početnike u skijanju.

Izuzetno je pogodan teren za planinski biciklizam.

Obavezno posetite Banjsku stenu, jedan od najlepših vidikovaca Srbije. Informišite se o Tari u vizitorskom centru Nacionalnog Parka koji je u blizini naših apartmana.

Mitrovac se nalazi na oko 1080 m nadmorske visine. On se posebno izdvaja po povoljnim klimatskim uslovima sa velikim brojem sunčanih dana. Na samom Mitrovcu se nalazi lovački dom i objekti Centra dečijih letovališta i oporavilišta iz Beograda.

Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama, jezero Perućac i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra Gora i čuvena „Šarganska osmica“.

Video snimak objekta
Objekat na mapi

Vila ĆIRIĆ Apartmani