Kuća za odmor Kaplarević

Kontakt: Kuća za odmor Kaplarević


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Kuća za odmor Kaplarević
OSLUŠA. Planina Tara, Srbija
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI
4 Spavaće Sobe 2 Kupatilo 12 Osoba Cena smeštaja zavisi od broja osoba i dužine trajanja najma.

Objekat se nalazi u prelepom delu Osluše na Tari, na osunčanom proplanku, okružen šumom, sa pogledom na okolne livade, proplanke i šume… Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Kuća je savremeno opremljena i pogodna je za smeštaj 10(12) osoba. Raspolaže sa 4 spavaće sobe, dva kupatila, velikim dnevnim boravkom, u sklopu koga su kuhinja i trpezarija. Iz dnevne sobe se izlazi na veliku terasu odakle se pogled pruža ka prelepoj prirodi planine Tare. U kući se nalazi i ostava.
Tri spavaće sobe sadrže po francuski ležaj, a četvrta je opremljena trosedom i dvosedom na rasklapanje, u dnevnoj sobi se nalazi ugaona garnitura, koja takođe može poslužiti za udoban odmor. U kući se nalazi krevetac za bebe sa dušekom. Svaka soba sadrži toaletni ormarić, garderober, ogledalo i stonu lampu. U kuhinji se nalaze frižider sa zamrzivačem, šporet sa rernom, mašina za pranje posuđa i šporet na čvrst ogrev. Od malih kućnih aparata na raspolaganju su toster, gril, ketler, mikser, pegla, fen za kosu, aparat za kokice i električna džezva za kafu. Na terasi se nalazi veliki sto za ručavanje, kao i mobilna garnitura za sedenje. U dvorištu se nalazi mesto za roštilj na ćumur.

Objekat se nalazi u blizini atraktivnog vidikovca Osluša, a neposredno ispod kuće se nalazi kafe Vagon, gde se gosti mogu osvežiti i iznajmiti kvadove ili bicikle. Objekat je idealno pozicioniran zato što je blizu svim sadržajima koje selo Osluša nudi, a dovoljno izolovan za miran odmor i uživanje.

 

Objekat na mapi

Kuća za odmor Kaplarević