Kontakt: MiN Apartmani

Vlasnici: Goran i Tijana Mijailović
VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

MiN apartmani
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
2 Apartmana

„MiN“ Apartmani se nalazi u samom centru planine Tare i Kaluđerskih Bara, preko puta restorana Jeremičak. Na raspolaganju imamo konforan apartmanski smeštaj. Na samo nekoliko metara od našeg objekta nalaze se prodavnice sa prehranom i suvenirima sa planine Tare. Hotel „Omorika“ je udaljen 300 metara a restoran „Jeremičak“ 50. U blizini su i sportski tereni za fudbal i tenis.
Kod nas možete iznajmiti ATV motore skutere i planinske bicikle i tako najbolje upoznati sve lepote ove planine.

Apartman 1 raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilom i terasom. Idealan je kako za porodični odmor tako i za parove. Apartman sadrži sve što je potrebno za potpuni užitak na Tari. Za internu zabavu na raspolaganju je Polaris kablovska televizija.

Apartman 2 se sastoji od prostranog dnevnog boravka, spavaće sobe, komplet opremljene kuhinje,trpezarije i kupatila. Namenjen je za dve do četiri osobe. Idealan je kako za parove tako i za porodicu. Apartman sadrži sve što je potrebno za potpuni užitak na Tari. Za internu zabavu na raspolaganju je Polaris kablovska televizija. Takođe, apartman ima prostranu i lepu terasu.

Objekat na mapi

MiN Apartmani