Planinska kuća MESEČEV PUT

Kontakt: Planinska kuća Mesečev put


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Planinska kuća MESEČEV PUT
Planina Tara, Srbija
TARA II, IZDVAJAMO - TARA - OSLUŠA Cena na upit. - BRVNARE NA TARI I MOKROJ GORI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE - LUX SMEŠTAJ -TARA - DRINA, Izdvojeni
1 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 2021 Godina izgradnje Maksimalno 5 osoba Cena zavisi od broja osoba i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.

Novoizgrađena planinska kuća (brvnara) se nalazi na Tari, u mestu Osluša, nedaleko od poznatog vidikovca. Pogledajte lokaciju na Google mapi.
Velika terasa sa pogledom na reku Drinu, jakuzzi, sauna, velika natkrivena terasa sa roštiljem… učiniće da ovde provede odmor kakav zaslužujete. U blizini su i dva caffe bara.

Maksimalni kapacitet je 5 osoba. Na prvom nivou je velika natkrivena terasa sa zidanim roštiljem i relax soba sa saunom i đakuzijem. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo. Na sratu je soba sa francuskim ležajem, jednim singl ležajem i ugaonom graniturom koja se po potrebi može razvlačiti. Grejenje je na drva i norveškim radijatorima na struju. Televizija je MTS Sat. Besplatan je bežični internet. Sve je komplet opremljeno (bade mantili, papuče, peškiri…).

Video snimak objekta
Objekat na mapi

Planinska kuća Mesečev put