Planinski apartmani Borovi

Kontakt: Planinski Apartmani Borovi


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Planinski apartmani Borovi
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI
2 Apartmana

Planinski apartmani „Borovi“ se nalaze na Kaludjerskim Barama, na 100 metara od nove pošte. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Apartmani od 40m2, kao i blizina ski staza, prodavnice, hotela… učiniće da provedete lep odmor na planini Tari. Novoizgradjeni objekat sa dva nova apartmana. Pun konfor.Udaljenost od restorana Jeremičak je 400 m a od hotela Omorika (bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana…) i restorana Kurta je oko 1 kilometar. U neposrednoj blizini su staze za sankanje, skijanje i sportski tereni. Od vile se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik i Šarganska osmica, Zlatibor, do Perućca sa jezerom i rekom Vrelo i grada Bajine Bašte.
Grejanje je na drva a po potrebi tu su i uljani radijatori na struju. U dvorištu je veliki zidani roštilj. Obezbedjeno je parking mesto ispred apartmana.

Apartman 1 raspolaže dnevnim boravkom sa komplet opremljenom kuhinjom, spavaćom sobom (francuski + jedan ležaj, kupatilom i hodnikom. U dnevnom boravku je Tv prijemnik sa Digi TV paketom kanala.

Apartman 2 raspolaže dnevnim boravkom sa komplet opremljenom kuhinjom, spavaćom sobom (dva ležaja) i francuskim ležajem kao pomoćnim na razvlačenje, kupatilom i hodnikom. TV u ovom apartmanu je sa zemaljskim kanalima.

Objekat na mapi

Planinski Apartmani Borovi