Sobe i etno vajati Pašić

Kontakt: Sobe i etno vajati Pašić


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Sobe i etno vajati Pašić
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Cena na upit. - PLANINSKE KUĆE NA TARI, SOBE NA TARI, VAJATI NA TARI
2 VAJATA I 5 SOBA

Sobe i Etno vajati Pašić se nalaze u selu Jasikovice, na 2,5 kilometara od centra Kaluđerskih Bara. Pogledajte lokaciju na Google mapi

Uz kvalitetan smeštaj, lepo uređeno dvorište sa dosta cveća, okruženo voćnjacima, sa pogledom na borovu šumu provešćete odmor za pamćenje u tradicionalnom srpskom seoskom ambijentu. Domaćinstvo je zvanično kategorisano kao kuća za odmor I kategorije sa četiri zvezdice.Možete sami pripremati hranu u zajedničkoj kuhinji u prizemlju. Kod nas možete kupiti domaće proizvode (sir, kajmak, domaću ljutu rakiju, povrće…)
Prošetajte prečicom od 1800 metara preko šuma i pašnjaka i stižete do centra Kaluđerskih Bara. Našim gostima su besplatno na raspolaganju i dva planinska bicikla. Na Kaluđerskim Barama se nalaze ergela konja, etno selo, vidikovac Crnjeskovo, manastirski stanovi sa crkvom, uređene šetne staze, staze za sankanje i skijanje a malo dalje je Hajdučka česma i jezerce i brana Jarevac. Sa Tare se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

Etno vajati. Svaki vajat ima kupatilo, dva,tri ili četiri ležaja zavisno od potrebe.

Raspolažemo sa dve trokrevetne sobe, tri dvokrevetne sobe i dva kupatla sa wc-om na spratu kuće i čine zasebnu funkcionalnu celinu. Dve trokrevetne i jedna dvokrevetna soba imaju izlaze na prostrane terase. U prizemlju kuće su velika dnevna soba, trpezarija i kuhinja.  Za odmor su vam na raspolaganju i etno vajati. Svaki vajat ima kupatilo, dva,tri ili četiri ležaja zavisno od potrebe.

Sobe na spratu

Zajednički dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i kupatilo

Video snimak objekta
Objekat na mapi

Sobe i etno vajati Pašić