Tara Hiking center

Tara Hiking center
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI

Mi se nalazimo na Kaluđerskim barama u srcu nacionalnog parka u borovoj šumi kod hotela”Omorika”. Kućica je idealna za odmor sa decom jer je dvorište prelepo u hladu stogodišnjih borova sa dosta ležaljki, klupica i rekvizita za igru. Prodavnica i hotel Omorika su blizu tako da obroke možete da uplatite u hotelu Omorika. Obroci su povoljni a hrana odlična. “Ukoliko želite da pobegnete od gradske vreve, pešačite kroz nestvarnu lepotu planine Tare, ili da odmarate uz dobru knjigu i pucketanje vatre ovo je defnitvno taj mir koji tražite.” Jovana, Beograd.

Pravi duh planine oseti se kroz pucketanje vatre, čašicu dobre rakije i šolju vrućeg čaja. Ovde ćete sigurno naći svoj mir i beg od gužve i stresa. Za ljubitelje planinarenja ili samo laganog pešačenja napravićemo program u skladu sa vašim vremenom boravka, obezbedićemo vam mape i vodiča ukoliko je to potrebno. Sa nama ili sami možete posetiti i ostale znamenitosti u okolini: Užice, Bajina Bašta, Zlatibor, Višegrad, Manastir Rača iz 13.veka, zatim vidikovce: Banjska stena, Kozji Rid, Crnjeskovo, Bilješka stena, kao i turističke atrakcije: Drvengrad, Šarganska osmica, Andrićgrad idr.

Vikendica Tara Hiking center raspolaže sa dnevnim boravkom i komplet opremljenom kuhinjom, tri spavaće sobe, 2 kupatila i velikim dvorištem. Izuzetno je pogodna za boravak dve ili tri porodice zbog kapaciteta od ukupno 14 kreveta. Takođe za grupe planinara ili prijatelja. Grejanje u sobama je na struju dok se u dnevnom boravku loži vatra.

PRIMAMO VAUČERE ZA ODMOR U SRBIJI

Kontakt: Tara Hiking Center


VIŠE...

Pošaljite poruku vlasniku

Poltika privatnosti *

Loading...
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!