Kontakt: Vila TARA


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vila TARA
Planina Tara
30€ Dan - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI
9 OSOBA U DVA APARTMANA

VILA TARA

Privatan smeštaj za odmor na planini Tari.

Kapaciteti: apartman studio (prizemlje) 3 ležaja, apartman na spratu 6 ležaja (2 sobe, dnevni boravak,kupatilo i kuhinja). Kuća za odmor je napravljena od čvrstog materijala, sa dobrom izolacijom i svom potrebnom infra strukturom.

Grejanje u zimskom periodu je na čvrsto gorivo, oba apartmana poseduju identične kamine koji idealno zagrevaju celu kuću.  Kuhinja je opremljena sa svim potrebnim pokućstvom za spremanje i serviranje hrane. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu sa pogledom na dvorište, prelepe pejzaže a u daljini se vidi put za Bajinu Baštu i reka Drina.
Dvorište je ograđeno, oplemenjeno ružičnjakom, zimzelenim i listopadnim rastinjem (omorika, srebrna jela, velika lipa, razne vrste voća i sl) kao i sadržajima za odmor i rekreaciju. Pored roštilja i česme, ispod lipe se nalazi veliki sto sa klupama, kućica sa toboganom za igru dece, ljuljaška, panjići za igru i sl.

Fotografije dvorišta

Fotografije VELIKOG APARTMANA

Fotografije STUDIO APARTMANA

 

Kuća za odmor se nalazi na 1000 m nadmorske visine, 2o0 km od Beograda , 16 km od Bajine Bašte, 26 km od jezera Perućac i 800 m od hotela “Beli bor”. Kuća je okružena cvetnim livadama prebogatim lekovitim biljem, borovom šumom i prelepim predelima za šetnju, sport i rekreaciju. U neposrednoj blizini se nalazi Crkva Srpskih svetinja, vidikovac, ergela konja, staze zdravlja, trim staza i još puno sadržaja za lep i prijatan boravak. Nedaleko od” Vile Tara “se nalaz hotel “Beli bor”gde se preko cele godine održava rekreativna nastava za decu predškolskog i školskog uzrasta koja često izvode šetnje pored naše kuće kao i škola prijateljstva “Naša Srbija” za decu bez roditeljskog staranja. U okviru hotela nalaze se raznovrsni i kvalitetni sportski tereni kao i igrališta za decu a prelepa trim staza prolazi kroz živopisnu šumu u okolini.

INTERNET PREZENTACIJA

Pogledajte lokaciju na Google mapi

Objekat na mapi

Vila TARA