Vila Vilotijević

Kontakt: Vila Vilotijević

Vilotijević Jelena i Slavko
VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vila Vilotijević
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
8 Osoba, idealno za 6

Vila se nalazi u srcu planine Tare.  Locirana u samom centru Kaludjeskih Bara kod nove pošte naša vila Vam svojim konforom i opremljenošću pruža uslove za nezaboravan odmor na ovoj planini. U objektu je besplatan bežični internet. Televizija je Kablovska. Na samo 100 metara od Vile Vilotijević nalazi se lepo dečije igralište a prodavnica je na 50 metara. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Iskoristite pogodnosti u letnjem periodu. Položaj je izvanredan. Prilaz kolima je do same vile – obezbeđen parking.

 

U prizemlju vile je dnevni boravak, komplet opremljena kuhinja i kupatilo. Dnevni boravak je veličine 45 m2 i raspolaže sa velikom ugaonom garniturom koja se razvlači i trpezarijskim stolom. Televizor u dnevnom boravku je sa Total TV satelitskim paketom kanala. Na spratu su tri dvokrevetne sobe i kupatilo. Sve je komplet opremljeno.

Postoji mogućnost i izdavanja samo prizemlja vile kao konfornog studio apartmana za dve osobe.

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor, Bajina Bašta ili se leti okupati na Perućačkom jezeru.
Tara – lepotica Srbije, klimatski uslovi: zbog povoljnih klimatskih uslova, Tara je preko godine kako u zimskim tako i letnjim mesecima vrlo pogodna za odmor. U letnjem periodu ima mnogo suncanih dana, u zimskom periodu ima dosta sneznih dana i stvara mogucnost, sa dobrocudnim karakterom domaceg stanovnistva, prijatnog boravka. Kada su klimatske prilike u pitanju, treba napomenuti da je ovde prisutna umereno kontinentalna klima sa umereno toplim letima, i zimama, i da je prelazni period ovih godisnjih doba, dosta blag i postepen , a jesen je toplija od proleca. Zimi su idealni uslovi za skijanje, trcanje na skijama, setnje za polaznike, uz prijatne piknike sa trubacima, uz domacu vrucu rakiju, domaci sir, kajmak, proju, pecenu jagnjetinu i jarece, domacu prsutu i sl. Nije se gradilo, vec ostavljalo prirodi, obnavljana je suma, sacuvani su njeni kvaliteti, koji danas daju itekako dobre uslove za zivot uz zdravu hranu, zdravu vodu, cist vazduh, pa ako je to samo i za godisnji odmor.

Objekat na mapi

Vila Vilotijević