Apartmani Tarska Idila

Apartmani Tarska Idila
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI

Apartmani Tarska Idila nalaze u samom centru planine Tare, na Kaludjerskim Barama, na oko 500 metara od hotela Omorika i  oko 200 m od restorana Jeremičak. Novoizgrađen objekat sa 3 lepo uređena apartmana u planinskom stilu pravi su izbor za vaš odmor. Grejenje u apartmanima je centralno na pelet. Obezbedjeno je parking mesto za sve goste. Sve je komplet opremljeno. LCD Televizori su sa zemaljskim kanalima. Sa Kaluđerskih Bara se asvaltnim putevima brzo stiže do poznatih turističkih destinacija: Mitrovca, jezera u Zaovinama, Mokre Gore sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, Zlatibora, Bajine Bašte, reke Drine i Perućačkog jezera sa atraktivnom plažom.

Apartman 2 (30m2) se nalazi na spratu objekta i raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i sobom sa francuskim ležajem.

Apartman 3 (40m2) se nalazi na spratu objekta i raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom, dvokrevetnom sobom i terasom.

Apartman 4 (60m2) se nalazi u potkrovlju objekta i raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, trpezarijom, kupatilom, sobom sa francuskim ležajem, i terasom. U ovom apartmanu može da se smesti 6 osoba.

Kontakt: Apartmani Tarska Idila


VIŠE...

Kontaktirajte vlasnika

Poltika privatnosti *

Loading...
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!