Vikendica Dana

Kontakt: Vikendica Dana


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vikendica Dana
Mitrovac, Serbia
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, PLANINSKE KOLIBE NA TARI, VILE NA TARI
2 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 6 Osoba

Vikendica DANA se nalazi u samom centru Mitrovca, pored Dečijeg odmarališta i ski-staze. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Idealno je mesto za miran porodični odmor na planini Tari. U krugu od 150 metara nalaze se Dečije odmaralište grada Beograda (raspolaže sa bazenom, saunom, prodavnicom, ski liftom), zatim etno restoran, lovački dom, sportski tereni, informativni centar. Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 6 km), jezero Perućac (10 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena „Šarganska osmica“.

Vikendica raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i zatvorenom terasom u prizemlju. Na spratu su dve sobe. Jedna dvokrevetna sa terasom i jedna trokrevetna (francuski i jedan singl ležaj). U dnevnom boravku je ležaj na razvlačenje i još jedan ležaj. Vikendica je idealna za 6 osoba. TV prijemnik je sa zemaljskim kanalima. Grejanje je na drva. Sve je komplet opreljno. U dvorištu ima dosta mesta za parking.

Objekat na mapi

Vikendica Dana