Kontakt: Hotel TARA


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Hotel TARA
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
TARA II, IZDVAJAMO - TARA - KAL. BARE 25€ Noćenje sa dor. - APARTMANI NA TARI, SOBE NA TARI, HOTELI I MOTELI NA TARI, Izdvojeni
18 SOBA, RESTORAN, KAFE BAR

Garni hotel Tara se nalazi u strogom centru Kaluđerskih bara. U pitanju je idealna lokacija za obilazak i maksimalno uživanje u blagodetima ove planine. Pogledajte lokaciju na Google mapi

Ukoliko ne dolazite sopstvenim prevozom budite bez brige, hotel se nalazi u blizini autobuskog stajališta. Ne toliko udaljene su i prodavnice prehrambene robe.
Ako ste raspoloženi za aktivniji odmor na raspolaganju vam je par pešačkih staza i organizovani izleti. Svež planinski vazduh obogaćen mirisom četinara garantuje čvrst i okrepljujuć san. Sam hotel se nalazi u mirnom delu Tare pa predstavlja pravi izbor za odmor bez buke.

Hotel raspolaže sa 18 smeštajnih jedinica. Sve sobe su zamišljene tako da zadovolje Vaše standarde i da odgovaraju različitim ukusima i potrebama. Možete birati između jednokrevetnih, dvokrevetnih i soba veće kvadrature kod kojih je moguća upotreba pomoćnog ležaja.Sve sobe raspolažu besplatnim internetom, flat screen TV uređajima, telefonom, mini barom i kompletno opremljenim kupatilom.

CENOVNIK

FOTOGALERIJA

Posetite našu internet prezentaciju

 

Objekat na mapi

Hotel TARA