Hotel TARA
PREPORUKA - Kaluđerske Bare na Tari 25€ Noćenje sa dor. - Izdvojeni, APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, HOTELI I MOTELI NA TARI, SOBE NA TARI

Garni hotel Tara se nalazi u strogom centru Kaluđerskih bara. U pitanju je idealna lokacija za obilazak i maksimalno uživanje u blagodetima ove planine. Ukoliko ne dolazite sopstvenim prevozom budite bez brige, hotel se nalazi u blizini autobuskog stajališta. Ne toliko udaljene su i prodavnice prehrambene robe.
Ako ste raspoloženi za aktivniji odmor na raspolaganju vam je par pešačkih staza i organizovani izleti. Svež planinski vazduh obogaćen mirisom četinara garantuje čvrst i okrepljujuć san. Sam hotel se nalazi u mirnom delu Tare pa predstavlja pravi izbor za odmor bez buke.

Hotel raspolaže sa 18 smeštajnih jedinica. Sve sobe su zamišljene tako da zadovolje Vaše standarde i da odgovaraju različitim ukusima i potrebama. Možete birati između jednokrevetnih, dvokrevetnih i soba veće kvadrature kod kojih je moguća upotreba pomoćnog ležaja.Sve sobe raspolažu besplatnim internetom, flat screen TV uređajima, telefonom, mini barom i kompletno opremljenim kupatilom.

CENOVNIK

FOTOGALERIJA

Posetite našu internet prezentaciju

 

Kontakt: Hotel TARA

Kontaktirajte vlasnika

Poltika privatnosti *

Loading...
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!