Planinska kuća Zaovinska panorama

Kontakt: Planinska kuća Zaovinska panorama


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Planinska kuća  Zaovinska panorama
Zaovine,Planina Tara, Srbija
45€ DAN - VIKENDICE NA TARI, BRVNARE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI
1 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 4 Osobe U periodu od novembra do marta cena noćenja 45 evra / dan.

Planinska kuća „Zaovinska panorama“ nalazi se na tačno 1000 m nadmorske visine, usred nacionalnog parka Tara sa pogledom na netaknute šumovite planine i Zaovinsko jezero. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Trenutno se iznajmljuje jednosoban apartman (21 m2) u prizemlju sa kupatilom i terasom. Idealan za 2 osobe, apartman može komotno da primi do 4 osobe. U dnevnom boravku se nalaze dva udobna troseda (2 m x 1,4 m) na razvlačenje. Apartman je opremljen sa svim uređajima (šporet, toster, frižider sa zamrzivačem, satelitski TV, internet) i nameštajem neophodnim za udoban i duži boravak. Trenutno možete koristiti i pokriven balkon na gornjem spratu. Parking je ispred kuće.

Jezero je udaljeno 800 m (10 min hoda) od kuće. Voda je veoma čista, a plaža je lako dostupna (takođe automobilom) i nalazi se na kraju puta koji od kuće vodi prema jezeru. Glavno mesto u Zaovinama, Mitrovac, udaljen je 12 km gde se nalaze informativni centar Nacionalnog parka Tara, prodavnice, restorani, igrališta, sportski tereni i znamenitosti prirode.

Objekat na mapi

Planinska kuća Zaovinska panorama