Apartmani Konaci

  • apartmani-konaci-tara-kaludjerske-bare-1
  • apartmani-konaci-tara-kaludjerske-bare-9
  • apartmani-konaci-tara-kaludjerske-bare-2
  • apartmani-konaci-tara-kaludjerske-bare-3
  • apartmani-konaci-tara-kaludjerske-bare-5
  • apartmani-konaci-tara-kaludjerske-bare-4
  • apartmani-konaci-tara-kaludjerske-bare-6
  • apartmani-konaci-tara-kaludjerske-bare-2
Apartmani Konaci
PREPORUKA - Kaluđerske Bare na Tari - Apartmani, Sobe, Vile

Apartmani Konaci se nalaze u centru planine Tare, na Kaludjerskim Barama, u neposrednoj blizini staze za sankanje. Objekat je potpuno nov, izgrađen u planinskom stilu u vidu apartmana komfornih za boravak. Apartmani KONACI se odlikuju modernim enterijerom, udobnošću i tomplom atmosferom koja čini da se osećate kao kod kuće, kako u zimskom tako i u letnjem periodu. Sa Kaluđerskih Bara se asvaltnim putevima brzo stiže do poznatih turističkih destinacija: Mitrovca, jezera u Zaovinama, Mokre Gore sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, Zlatibora, Bajine Bašte, reke Drine i Perućačkog jezera sa atraktivnom plažom.
Svi apartmani su novi i komplet opremljeni za vaš prijatan odmor na planini Tari. U svakom apartmanu i sobi je led-TV sa zemaljskim i kablovskim kanalima. Apartmani poseduju centralno grejanje i obezbeđen parking prostor.

Apartman 6 (65m2 – do 7 osoba) je trosobni i raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, dve sobe (jedna sa francuskom ležajem i jedna dvokrevetna), jedan wc, jedno kupatilo i terasa.

Apartman 5 (65m2 – do 7 osoba) je trosobni i raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, dve sobe (jedna sa francuskom ležajem i jedna dvokrevetna), jedan wc, jedno kupatilo i terasa.

Apartman 4 (45m2 – do 5 osoba) je dvosobni i raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, sobom sa francuskim ležajem, kupatilom i terasom.

Apartman 3 (45m2 – do 5 osoba) je dvosobni i raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, sobom sa francuskim ležajem, kupatilom i terasom.

Apartman 2 (35m2 – do 3 osobe) je studio apartman koji raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i terasom.

Apartman 1 (35m2 – do 3 osobe) je studio apartman koji raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i terasom.

Apartman 7 – Kula (18m2 – do 2 osobe) je studio apartman koji raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom.

Objekat na mapi