Kontakt: Apartmani Kula


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Apartmani Kula
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Serbia
TARA III, IZDVAJAMO - TARA - KAL. BARE Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, VILE NA TARI, SOBE NA TARI
7 Apartmana

Apartmani „KULA“ se nalaze u samom centru planine Tare, na Kaludjerskim Barama, u neposrednoj blizini staze za sankanje. Pogledajte lokaciju na Google mapi.
Novoizgrađen objekat, kategorisan sa 4 zvezdice, u mirnom delu sa 7 lepo uređenih apartmana u planinskom stilu pravi su izbor za vaš odmor. U blizini su i restorani, prodavnice mešovite robe, sportski tereni, šetne staze kao i staza za skijanje. Sa Kaluđerskih Bara se asvaltnim putevima brzo stiže do poznatih turističkih destinacija: Mitrovca, jezera u Zaovinama, Mokre Gore sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, Zlatibora, Bajine Bašte, reke Drine i Perućačkog jezera sa atraktivnom plažom.
Svi apartmani su novi i komplet opremljeni za vaš prijatan odmor na planini Tari. U svakom apartmanu i sobi je TV prijemnik sa zemaljskim i kablovskim kanalima. Grejanje u apartmanima je centralno. Ispred apartmana je veliki parking. Dvorište objekta je pokriveno video nadzorom. Gostima objekta je na raspolaganju mašina za pranje i sušenje veša.

Apartman 1 (30m2) je studio apartman koji raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i terasom.

Apartman 2 (30m2) je studio apartman koji raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i terasom.

Apartman 3 (45m2) je dvosobni i raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, sobom sa francuskim ležajem, kupatilom i terasom.

Apartman 4 (45m2) je dvosobni i raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, sobom sa francuskim ležajem, kupatilom i terasom.

Apartman 5 (65m2) je trosobni i raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, dvokrevetnom sobom, sobom sa francuskom ležajem, dva kupatila i terasom.

Apartman 6 (65m2) je trosobni i raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, dvokrevetnom sobom, sobom sa francuskom ležajem, dva kupatila i terasom.

Apartman KULA (30m2) je studio apartman i raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, francuskim ležajem i kupatilom.

Predivan pogled iz ovog apartmana ostaviće vas bez daha.

Objekat na mapi

Apartmani Kula