Apartmani „Šumsko gnezdo“ u srcu Vile Una

Kontakt: Apartmani „Šumsko gnezdo“ u srcu Vile Una


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Apartmani „Šumsko gnezdo“ u srcu Vile Una
Planina Tara, Srbija
OD 35€ DAN - APARTMANI NA TARI
3 Apartmana / 15 osoba

U ponudi su tri apartmana, koja se nalaze na prvom spratu objekta. Nalazimo se u centru Kaluđerskih bara, u srcu „Vile Una“. Pogledajte lokaciju na Google mapi. Udaljenost od prve prehrambene prodavnice i restorana Jeremičak je oko 300m, od hotela Omorika udaljenost je oko 700m. Odlična polazna tačka za sve planirane obilaske. Uživajte u čarima Tare, smešteni u nekom od naših apartmana. 

Apartman 1 – veličine 45m² raspolaže sa: dnevni boravak i trpezarija ,komplet opremljena kuhinja,spavaća soba, kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje. U spavaćem delu, smešten je francuski ležaj i singl krevet, u dnevnom boravku ugaona garnitura na razvlačenje. Kapacitet smeštaja 5 osoba.

Apartman 2 – veličine 45m² raspolaže sa : prošireni dnevni boravak i trpezarija, komplet opremljena kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje. U spavaćem delu smešten je singl krevet, u proširenom delu dnevnog boravka smešten je francuski ležaj, dve garniture na razvlačenje. Kapacitet smeštaja 6 osoba.

Apartman 3 – veličine 45m², raspolaže sa: dnevni boravak i trpezarija, komplet opremljena kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje. U spavaćem delu smeštena su dva singl kreveta, u dnevnom boravku garnitura na razvlačenje. Kapacitet smeštaja 4 osoba.

Objekat na mapi

Apartmani „Šumsko gnezdo“ u srcu Vile Una