Konaci Zaovljanska jezera

Kontakt: Konaci Zaovljanska Jezera


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Poltika privatnosti *

Konaci Zaovljanska jezera
Zaovine Lake, Zaovine, Serbia
40€ Apartman - APARTMANI NA TARI, BRVNARE NA TARI
8 Apartmana

Konaci Zaovljanska jezera nalaze se na planini Tari, u Zaovinama, u blizini kristalno plavih jezera – Zaovljanskog jezera, jezera Spajići, Lipovica… u predelu nedirnutih prirodnih lepota, okruženi čistim vazduhom, pored gustih šuma jela i borova. U blizini se nalazi veći broj vidikovaca, izletišta, pešačkih, planinarskih i biciklističkih staza. Pogledajte lokaciju na Google mapi

Konaci su tipa starih tarskih kuća i od njih se pruža veličanstven pogled na jezero.  Izgrađeni su  isključivo od prirodnih materijala – drveta i  kamena što im daje posebnu lepotu i toplinu.

U sklopu jedne kuće u prizemlju se nalaze dva studio apartmana a na spratu dva apartmana. Sve je zasebno, od ulaza pa na dalje.

Predviđeni su za dve (do tri) osobe, eventualno porodicu s dvoje dece. Idealno za parove, ali i za društva koja žele da imaju svoju privatnost.

Konaci Zaovljanska jezera u svom sastavu poseduju :

– 4 apartmana – površine po 35 m2 – predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i terasa.

– 4 studio-apartmana – površine po 30 m2 – predsoblje, dnevni boravka sa kuhinjom, kupatilo i terasa.

Apartmani su kompletno opremljeni svim pratećim sadržajem neophodnim za udoban smeštaj i boravak gostiju (SAT kablovska TV, WIFI). Grejanje je centralno.

U dvorištu se nalazi stoni tenis kao i letnjikovac koji se može koristiti i u hladnijim danima jer je okolo pvc folija a u sredini ognjište za vatru. Tu je takođe opremljena kuhinja i sve potrebno za roštilj, sač, kotlić…

Ljubimci su dobrodošli.

Nudimo off-road ture po planini Tari.

Najbliža prodavnica je udaljena 10km, na Mitrovcu.
Restoran je na 2km na brani Lazić.

APARTMAN – Fotografije

STUDIO APARTMAN – Fotografije

LETNJIKOVAC

OFF ROAD

 

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Apartmani su predviđeni za dve osobe ili porodicu s decom. Dnevni najam je od 40 do 50e u zavisnosti od perioda i dužine boravka.

Konaci Zaovljanska Jezera