Kontakt: Kuća na Tari


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Poltika privatnosti *

Kuća na Tari
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Od 33€ Apartman - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
4 Spavaće Sobe 3 Kupatilo 2 Apartmana / 10 Osoba

Kuća na Tari nalazi se u borovoj šumi na Kaluđerskim barama, na nadmorskoj visini od 1044m. Lokacija na Google mapi

Kuća je kategorisana kao kuća za odmor sa četiri zvezdice. Udaljena je 4 – 5 minuta laganog hoda od centra naselja, gde se nalazi hotel Omorika, restorani, prodavnice, pijaca i sportski tereni. U blizini se nalazi i dečiji ski-lift i staza za sankanje, kao i trim-staza. Kuća na Tari Vam nudi posebne povoljnosti smeštaja u periodu van sezone kada važe snižene cene smeštaja tako da naše apartmane možete koristiti po mnogo povoljnijim cenama ukoliko želite da se odmorite na Tari bilo za vikend, bilo za neki duži period. U cenu smeštaja uračunata je i boravišna taksa.
Kuća na Tari raspolaže sa dva moderna, funkcionalna i dobro opremljena apartmana, a može se iznajmiti i kao jedna celina. Veći apartman je predviđen za boravak do šest osoba, a manji za boravak do četiri osobe. Apartmani su sa zasebnim ulazima i obezbeđenim mestom za parkiranje. Kuća ima centralno grejanje, opremljena je TV i DVD uređajima i satelitskom antenom. U dvorištu se nalazi zidani roštilji, koji je gostima na raspolaganju. Kuća je posebno pogodna za veće grupe od 10 do 12 osoba.

Šestokrevetni apartman ima veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, jednokrevetnu, dvokrevetnu i trokrevetnu sobu, dva kupatila i terasu.

Četvorokrevetni apartman raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, spavaćom sobom, kupatilom i dvema terasama.

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Cena je za najam apartmana i zavisi od sezone tj zimskog ili letnjeg perioda. U slučaju boravka ispod 3 dana, cena je 20%veća.

Kuća na Tari