Vila “Grand”

 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-8
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-9
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-10
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-3
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-4
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-5
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-6
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-7
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-2
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-11
 • vila-grand-mitrovac-tara-apartmani-1
 • Vila-Grand-Mitrovac-Tara-s2
 • Vila-Grand-Mitrovac-Tara10
 • Vila-Grand-Mitrovac-Tara5 (1)
Vila “Grand”
- Apartmani

Vila “Grand” se nalazi na Mitrovcu u izletničkom naselju Novakovići. U neposrednoj blizini je Dečije odmaralište, restorani “Lovac” i “Kačara”, ski staza, tereni za fudbal i košarku. Raspolažemo sa 5 apartmana sa centralnim grejanjem. Svi apartmani su sa zasebnim ulazima. U objektu je besplatan bežični internet.

 

Apartman GRAND 2

Apartman je spratni a raspolaže dnevnim boravkom , kuhinjom, trpezarijom, odvojenom sobom i kupatilom. Apartman ima dve terase. U dnevnom boravku je konforna ugaona garnitura  koja se rasklapa i pogodna je za spavanje,  a na spratu,u sobi, je francuski ležaj i kreveti na sprat.Idealan  je za smeštaj 6 osoba. U apartmanu je centralno grejanje. Apartman 2 zajedno sa apartmanom 3 se moze izdati kao jedna celina sa zajednickim dnevnim boravkom, dve odvojene spavace sobe i dva kupatila. Kao takav pogodan je za boravak do 6 a po potrebi do 8 osoba. U apartmanu je centralno grejanje. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Apartman GRAND 3

Apartman se nalazi na spratu. Sadrzi zaseban ulaz ,wc/tus kabina u donjoj zoni. A u gornjoj zoni se nalazi prostor u kome je smestena mini kuhinja sa sudoperom, resoom i stocicem za rucavanje. Iz ovog prostora se ulazi u zasebnu sobu sa francuskim lezajem i tv sa satelitskim kanalima. Takodje iz ovog prostora se izlazi na terasu sa koje se pruza pogled na kompleks decjeg letovalista. Aparman je predvidjen za 1-2 osobe. Napomena: Gornji i donji nivo povezuju uske i strme stepenice kao na slici. U apartmanu je centralno grejanje. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Apartman GRAND 4

Apartman raspolaže sa kuhinjom i kupatilom i dnevnim boravkom u prizemlju.U dnevnom boravku je krevet koji se po potrebi moze rasklopiti i fotelja. Na spratu je soba tipa galerije sa izlaskom na francuski balkon. U sobi se nalazi francuski ležaj i kreveti na sprat.Idealan je za smeštaj 4 (maksimalno 6) osoba. U apartmanu je centralno grejanje. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Apartman Grand 5

Apartman se sastoji od prizemlja u kom je smesten konforan dnevni boravak sa kompletnom kuhinjom, trpezarijskim kutkom, ugaonom sofom, tv sa satelitskim kanalima i kupatilo/wc . U Dnevnom boravaku se nalazi ugaona garnitura koja se po potrebi mogu spavati 2 osobe. Maksimalan broj osoba koji se mogu smestiti od 8 do 10 osoba. Drvene stepenice vode na sprat gde se nalaze dve odvojene spavace sobe u kojima se u svakoj nalazi francuski lezaj i spratni kreveti.
U apartmanu je centralno grejanje.
Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

U sklopu objekta u funkciji je i zajednička prostorija za druženje, a po potrebi za sastanke i prezentacije.
Ispred objekta se nalazi terasa na kojoj gosti mogu sedeti, roštiljati i družiti se i uživati u planinskom
suncu, vazduhu i prelepoj prirodi.

Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!