Kontakt: Apartmani ANDRIĆ


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Apartmani ANDRIĆ
Račanska Šljivovica, Nacionalni park Tara
TARA II, IZDVAJAMO - TARA - ŠLJIVOVICA 50€ Apartman - APARTMANI NA TARI, Izdvojeni
7 Apartmana

Apartmani ANDRIĆ je moderno opremljen objekat na planini Tari. Lokacija na Google mapi

Raspolažemo sa 7 apartmana koja su komplet opremljeni. Udoban smeštaj, lepa terasa kao i blizina ski staze i jezera Jarevac učiniće da provedete nezaboravan odmor na ovoj planinskoj lepotici. Pored apartmana, u zasebnom objektu, našim gostima je na raspolaganju velika zajednička prostorija sa druženje, spremanje hrane, zabavu i uživanje.

PRIMAMO VAUČERE ZA ODMOR U SRBIJI.

Apartmani su udaljeni od Hotela „Omorika“ 4 km, od ergele konjan 6 km, a do Perućačkog i Zaovljanskog jezera je 25km. Za naše goste možemo organizovati spust Drinom i vožnju jezerom Perućac a kod nas možete iznajmiti i planiske bicikle.
Apartmani su 50m2 i raspolažu dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, sobom sa francuskim ležajem, kupatilom i velikom terasom. Svi apartmani su identično opremljeni. U apartmanima je centralno grejanje a u kupatilima i hodnicima podno. Opremljeni su televizorima sa dodatnim paketom kablovskih kanala. U objektu je Izvorska voda. Prilaz automoblom je do objekta.

BRZINA PROTOKA 15/15

Posetite našu internet prezentaciju:
www.smestajnatari.com

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4

Apartman 5

Apartman 6

APARTMAN STUDIO – NOV APARTMAN IZNAD LETNJIKOVCA

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Cena je po apartmanu za do 4 osobe. Zavisi od perioda i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.
Video snimak objekta
Objekat na mapi

Apartmani ANDRIĆ