Brvnara PETRA
OD 80€ DAN - BRVNARE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI
2 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 2021 Godina izgradnje 6 Osoba

Ako poželite da svoj odmor provedete na Tari, naša nova brvnara „Petra“ je pravi izbor. Kuća odiše planinskom arhitekturom, modernim nameštajem ali pre svega prirodom i četinarima koji je okružuju. Smestila se u Nacionalnom Parku Tara, 500 metara udaljena od centra mesta Sekulić u Zaovinama. Mitrovac je udaljen 4 km, Jezero Zaovine 7 a Mokra Gora 20 km.  Pogledajte lokaciju na Google mapi. 

Uživajte uz pucketanje drva u kaminu ali i komforom podnog grejanja na struju. U brvnari se može smestiti do 7 osoba.  Besplatan je bežični interenet. Televizija je MTS kablovska.

U prizemlju brvnare je veliki dnevni boravak sa trpzarijom, kuhinjom i kupatilom. Kako se popnete na sprat nailazite na veliku galeriju i dve sobe. Jedna soba je sa francuskim ležajem a druga dvokrevetna. Na galeriji je dvosed gde mogu spavati još dve osobe. Pogled sa galerije na četinare učiniće da i ovde provodite vreme.  U dvorištu je letnjikovac sa zidanim roštiljem. Sve je komplet opremljeno za bezbrižan odmor na planini.

CENOVNIK: Dnevni najam brvnare za smeštaj 4 osobe je 80 Evra. Za više osoba pozvati za cenu. Cena zavisi od dužine boravka i broja osoba. Za praznike cene su uvećane.

Kontakt: BRVNARA PETRA

KONTAKTIRAJTE VLASNIKA

Poltika privatnosti *

Loading...
Video snimak objekta
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!