Draganovi Konaci

Kontakt: Draganovi Konaci


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Draganovi Konaci
Zaovine, Serbia
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, PLANINSKE KOLIBE NA TARI, SOBE NA TARI
Brvnare i Apartmani

Brvnara u „Draganovim konacima“ idealna je za potpuni odmor na obali jezera u netaknutoj prirodi. Pogledajte lokaciju na Google mapi. Gostima je na raspolaganju kuhinja i dnevni boravak, kupatilo, terasa sa pogledom na jezero Na prvom spratu. na drugom spratu je spavaća soba sa 3 ležaja. Soba na spratu je takođe sa terasom sa koje se pruža prelep pogled ka jezeru. Grejanje je na drva, kamin, koji daje posebnu čar brvnari u hladnim zimskim danima. U prizemlju postoji i dvosed koji po potrebi može da se razvuče. U prizemlju je i TV prijemnik. U sklopu „Draganovih konaka“ postoji i letnjikovac, koji ima zidani roštilj u kome gosti mogu da roštiljaju, spremaju kotlić, sač itd. Dok obeduju ispod letnjikovca pruža im se božanstveni pogled na jezero. Iz konaka ima direktan silazak do jezera, gde gosti izlaze na kupanje, pecanje itd.
Apartmani poseduju i gumeni čamac sa motorom za izdavanje.

Brvnara

Kuća za odmor Lazić raspolaže sa četiri sobe ( tri dvokrevetne i jedna jednokrevetna), kupatilom, kuhinjom, trpezarijom i terasom. Kuhinja je kompletno opremljena priborom za pripremanje i konzumiranje hrane. Smeštajni kapaciteti se nalaze na spratu kuće kao potpuno zasebna celina.

Konaci raspolažu sa dva konforna apartmana sa po 6 ležaja. Sve je komplet opremljeno. Iz dvorišta konaka ima silaz do jezera.

Letnjikovac

Apartman 1

Apartman 2

Objekat na mapi

Draganovi Konaci