Drvene kuće ŠUŠKA

Kontakt: Drvene kuće Šuška

Dragana Šušteršić Šuška    
VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Drvene kuće ŠUŠKA
Planina Tara
Cena na upit. - BRVNARE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, PLANINSKE KOLIBE NA TARI
5 Spavaće Sobe 3 Kupatilo 2019 Godina izgradnje 2 Kuće / 15 Osoba / 10 + 5

Za odmor na Tari u mestu Zaovine, u blizini dva jezera, nalaze se i dve drvene kuće Šuška koje vas pozivaju da provedete u miru i tišini nezaboravne dane. Građene su od prirodnih materijala: drveta i kamena i dizajnirane kao savršen spoj tradicionalnog i modernog.  Pogledajte lokaciju na Google Mapi

Veći objekat pod nazivom Šuška 1 (8+2) raspolaže prostranom dnevnom sobom sa televizorom u sklopu koje su trpezarija, kuhinja, kupatilo i velika terasa sa prelepim pogledom na okolna brda i proplanke. U potkrovlju je drugo kupatilo i četiri spavaće sobice u koje može da se komotno smesti osmoro ljudi. Uz to, postoji mogućnost korišćenja i dva ležaja u dnevnom boravku.

ŠUŠKA 1 – FOTOGRAFIJE

Manji objekat nazvan Šuška 2 (4+1) raspolaže dnevnom sobom sa televizorom, trpezarijskim stolom, kuhinjom i kupatilom. U potkrovlju je galerija sa dva bračna kreveta, gde mogu da se smeste četiri osobe. Postoji mogućnost korišćenja i pomoćnog ležaja u dnevnoj sobi za petog gosta.

ŠUŠKA 2 – FOTOGRAFIJE

U dvorištu postoji zidani roštilj i česma.

Drvene kuće Šuška nalaze se u zaseoku Lazići, nedaleko od glavnog puta i brane Zaovinskog jezera. Odmaralište Mitrovac sa prodavnicom udaljen je oko 8 km. Mesto je idealno za ljubitelje prirode, šetnje, planinarenja, plivanja ili ribolova. U neposrednoj blizini je i restoran sa ponudom nacionalnih jela.

Objekat na mapi

Drvene kuće Šuška