Kontakt: Moderna Kuća


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Moderna kuća
Drina, Bajina Bašta
Cena na upit. - APARTMANI I SOBE B.BAŠTA, KUĆE ZA ODMOR Bajina Bašta
9 Apartmana / 2 Objekta

Objekat MODERNA KUĆA VIP, visoke lux kategorije, nalazi se na samoj obali reke Drine, u blizini Bajine Bašte, 8 km od Perućca i 16 kilometara od planine Tare. Pogledajte lokaciju na Google mapi.
Poseduje 6 apartmana od kojih su 3 dupleks apartmana kapaciteta do 6 osoba i 3 studia za maksimalno 4 osobe.

Našim gostima na raspolaganju su 2 bazena na otvorenom – dečiji na dva nivoa (10×5 metara) i bazen za odrasle (11×6 metara) sa toplom vodom. Udaljenost od reke Drine je 10 metara.
Obezbeđen je besplatan parking i WI-Fi internet.

HARIZMA 1 – DUPLEKS APARTMAN
Luksuzan apartman na dva nivoa koji se sastoji od velikog dnevnog boravka, kuhinje, prostranog kupatila i velike osunčane terase. Na spratu se nalazi spavaći deo sa francuskim ležajem i trosedom.

HARIZMA 2 VIP – DUPLEKS APARTMAN
Ovaj apartman na dva nivoa se nalazi u centralnom delu objekta. Raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i prostranom terasom sa predivnim pogledom na bazene i reku Drinu. Na galeriji se nalazi odvojeni spavaći deo sa francuskim ležajem, trosedom i posebnom tuš kabinom.

HARIZMA 3 – DUPLEKS APARTMAN
Luksuzan apartman na dva nivoa koji se sastoji od velikog dnevnog boravka, kuhinje, prostranog kupatila i velike osunčane terase. Na spratu se nalazi spavači deo sa francuskim ležajem i trosedom.

U prizemlju Moderne Kuće VIP nalaze se 3 studio apartmana na par stepenika od bazena.
Apartmani raspolažu dnevnim boravkom sa kuhinjom, francuskim ležajem i dvosedom koji se razvlači. Kapaciteta su do 4 osobe.

HARIZMA 4 – STUDIO APARTMAN

HARIZMA 5 – STUDIO APARTMAN

HARIZMA 6 – STUDIO APARTMAN

 

MODERNA KUĆA se nalazi pored MODERNE KUĆE VIP. Ovaj objekat raspolaže sa dva luks apartmana.

Harizma 7
Apartman se nalazi na spratu objekta. Nudi ležaje za 4 osobe. Raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, francuskim ležajem, kupatilom i velikom osunčanom terasom iznad same reke.

Harizma 8
Ovaj apartman nudi veći konfor (4 – 5 osoba), nalazi se u prizemlju objekta. Sadrži veliki dnevni boravak sa kuhinjom, francuski ležaj, kupatilo i terasu.

Ispred objekta je uređeni parking. U dvorištu je letnjikovac sa zidanim roštiljem.

 

 

Video snimak objekta
Objekat na mapi

Moderna Kuća