Planinska kuća Beli jasen

Kontakt: Planinska kuća Beli jasen


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Planinska kuća Beli jasen
Kaluđerske Bare, planina Tara
Od 36€ Dan - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI
1 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 6 Osoba

Planinska kuća „Beli jasen” nalazi se u neposrednoj blizini hotela „Beli bor”, na Kaluđerskim barama, na putu za Manastir srpskih svetitelja. Ovaj deo srpske planinske lepotice Tare ima dosta toga da ponudi svojim gostima, pa tako u blizini možete posetiti ergelu konja „Grom”, manastirske stanove i crkvu, vidikovac Crnjeskovo, sa koga se pruža lep pogled na Bajinu Baštu, kao i manastir „Rača”. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

NA UPLAĆENA 4 NOĆENJA – JEDNO GRATIS

U neposrednoj blizini nalazi se ski-staza, organizovana je i škola skijanja, a tu je i nacionalni restoran „Jeremičak”, kao i hotel „Omorika”. Uz sve ovo, preporučujemo da posetite i Mitrovac, Zaovljansko jezero, jezero Perućac, Mokru Goru, kao i druge brojne vidikovce i izletišta na Tari.

Planinska kuća je savršena za veća društva ili porodice sa decom, a može maksimalno da ugosti do 6 osoba. U prizemlju se nalaze dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, potpuno opremljena kuhinja i kupatilo. Na spratu su francuski ležaj i dva kreveta za po jednu osobu.
U dnevnom boravku je TV sa satelitskim kanalima, a čitava planinska kuća pokrivena je besplatnim Wi-Fi internetom, pa se tako možete uvek razonoditi ili pratiti omiljene aplikacije, sajtove i, naravno, društvene mreže. Planinska kuća je opremljena peškirima i posteljinama. Takođe, obezbeđen je električni roštilj.

 

Za najmlađe smo pripremili igraonicu na otvorenom i bicikl. U zimskom periodu nudimo sanke i kliska. Planinska kuća je na raspolaganju gostima tokom čitave godine za rentiranje, a ovde vas čeka i besplatno parking mesto. Ukoliko dolazite autobusom, nudimo uslugu prevoza do željenih destinacija.
Nudimo i direktan kontakt sa Turističkim info-centrom Bajina Bašta, koji vam može obezbediti organizovane ture planinarenja i rafting Drinom. Takođe, postoji i organizovana plovidba Drinom do Višegrada.

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Cena zavisi od broja osoba, perioda i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.
Objekat na mapi

Planinska kuća Beli jasen