Splav FRIENDS FOREVER

Splav FRIENDS FOREVER
Cena na upit. - SPLAV NA JEZERU PERUĆAC

Pobeći iz svakodnevnog života može biti tako jednostavno! Čvrsto usidren na jezeru Perućac plutajući Friends Forever splav nudi kompletnu i visokokvalitetnu stambenu površinu (44 m²) i sunčanu terasu (40 m²), sve što srce može da poželi. Pogledajte lokaciju na Google mapi
Dnevni boravak je stilski namešten. Dve odvojene spavaće sobe na gornjem spratu sa bračnim krevetom i dva posebna kreveta, funkcionalno opremljena kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom i sa toaletom nude svu udobnost koja garantuje opuštajući odmor.
Opustite se na velikoj terasi koja poseduje i prekriven deo sa prelepim i umirujućim pogledom na jezero i uživajte u zalascima sunca!
Neposredno iznad splava na kopnu se nalazi parking od kojeg vodi putić do vode i na mali splav sa kojim stižete na Friends Forever. Splav ima dve spavaće sobe sa bračnim krevetom i dva posebna kreveta.
Dodatno jos dvoje ljudi može da spava na krevetu u dnevnom boravku. Za naše najmanje posetioce nudimo krevete na rasklapanje. Kupatilo je opremljeno tušem i toaletom.
Dnevni boravak je stilski opremljen sa fantastičnim pogledom na jezero kroz veliki stakleni front.
Obe sobe na gornjem spratu imaju stakleni front prema vodi i jedna soba poseduje veliki krovni prozor.
Iz dnevnog boravka izlazite na terasu. Na njoj se nalazi natkriven deo sa stolom gde možete kulinarski uživati i posle se opustiti na suncu. Doživite osećaj slobode na vodi!
Posteljine i peškiri za ličnu potrebu su Vam na raspolaganju.
Ukoliko želite da Vas odmor provedete aktivno imate na raspolaganju Standup Paddle.
Uz to imate i čamac za 6 osoba i ništa Vam više neće stajati na putu istraživanju okoline.

Želimo Vam nezaboravne dane na našem splavu Friends Forever!

INTERNET PREZENTACIJA

Kontakt: Splav Friends forever


VIŠE...

KONTAKTIRAJTE VLASNIKA

Poltika privatnosti *

Loading...
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!